ΠΑΦΟΣ: Στο δικαστήριο η μάνα και ο συμβίος της που φέρονται να κακοποιούσαν σεξουαλικά την ανήλικη κόρη της

ΠΑΦΟΣ: Στο δικαστήριο η μάνα και ο συμβίος της που φέρονται να κακοποιούσαν σεξουαλικά την ανήλικη κόρη της

Συγκλονισμένη είναι η κοινή γνώμη μετά το νέο σκάνδαλο σεξουαλικής κακοποίησης ανήλικης από την ίδια της την μητέρα της και το σύντροφο της στην Πάφο.

Η  32χρονη και ο 34χρονος σύντροφος της, Ελληνοκύπριοι και οι δυο, οι οποίοι φέρεται να εμπλέκονται σε υποθέσεις σεξουαλικής κακοποίησης της 9χρονης κόρης της 32χρονης,αναμένεται σήμερα να οδηγηθούν ενώπιον του Επαρχιακού δικαστηρίου  προς διευκόλυνση των ανακρίσεων.

Η διαδικασία θα διεξαχθεί κεκλεισμένων των θυρών.

Σύμφωνα με την καταγγελία, οι δυο ύποπτοι φέρονται να κακοποιούσαν το παιδί τα τελευταία δυο χρόνια, ενώ διερευνάται και το ενδεχόμενο κακοποίησης του από το 2012 όταν αυτό ήταν μόλις 5 ετών, από προηγούμενους συντρόφους της μητέρας του.

Την υπόθεση ανέλαβαν άνδρες του Τμήματος Ανιχνεύσεως Εγκλημάτων Αρχηγείου.

Την ανήλικη αναμένεται να εξετάσει ιατροδικαστής και ήδη έχει τεθεί υπό την φροντίδα του Γραφείου Ευημερίας .

Οι συλλήψεις των δύο προσώπων έγινε το απόγευμα της Δευτέρας (6/2).

ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Λετυμπιώτης: Ανοικτό το ενδεχόμενο κοινής συνάντησης Χριστοδουλίδη – Τατάρ με Ολγκίν

Λετυμπιώτης: Ανοικτό το ενδεχόμενο κοινής συνάντησης Χριστοδουλίδη – Τατάρ με Ολγκίν

Η δική μας ειλικρινής πολιτική βούληση και ανάληψη πρωτοβουλιών που συνδράμουν στην προσπάθεια του ΓΓ των ΗΕ για το Κυπριακό είναι διεθνώς αποδεκτές είπε σήμερα ο Κυβερνητικός Εκπρόσωπος κ. Κωνσταντίνος Λετυμπιώτης.

BEST OF TOTHEMAONLINE