Οι Νορβηγοί εμπόδισαν αγορά στρατιωτικού εξοπλισμού για την Εθνική Φρουρά

Οι Νορβηγοί εμπόδισαν αγορά στρατιωτικού εξοπλισμού για την Εθνική Φρουρά

Η Νορβηγική κυβέρνηση αρνήθηκε να εκδώσει άδεια για να παραχωρηθεί στρατιωτικός εξοπλισμός στην Κύπρο προκαλώντας την αντίδραση του υπουργείου Άμυνας.

Σύμφωνα με την εφημερίδα «Φιλελεύθερος» ο εν λόγω στρατιωτικός εξοπλισμός θα κατασκευαζόταν από Νορβηγική εταιρεία με την κυβέρνηση της χώρας να βάζει μπλόκο στην όλη διαδικασία.

Όπως σημειώνει το δημοσίευμα στο παρασκήνιο υπάρχουν πληροφορίες ότι η πολιτική αυτή απόφαση έχει να κάνει με τις εξελίξεις στο Κυπριακό.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΠτΔ πριν το Υπουργικό - «Το 2026 θα συνεχίσουμε με τολμηρές μεταρρυθμίσεις»

ΠτΔ πριν το Υπουργικό - «Το 2026 θα συνεχίσουμε με τολμηρές μεταρρυθμίσεις»

Η Κυβέρνηση θα συνεχίσει και το 2026 στο ίδιο πνεύμα για μεταρρυθμίσεις όπως και το 2025, με στόχο να εκσυγχρονίσει το κράτος του 1960, είπε σήμερα ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Νίκος Χριστοδουλίδης, κατά την εναρκτήρια του τοποθέτηση στη συνεδρίαση του Υπουργικού Συμβουλίου, που έγινε το απόγευμα, στο Προεδρικό Μέγαρο.

BEST OF TOTHEMAONLINE