ΠΑΦΟΣ ΚΑΚΟΠΟΙΗΣΗ ΑΝΗΛΙΚΗΣ: Δεν παραδέχονται ενοχή μητέρα και ο σύντροφος της – Διάταγμα κράτησης τους

ΠΑΦΟΣ ΚΑΚΟΠΟΙΗΣΗ ΑΝΗΛΙΚΗΣ: Δεν παραδέχονται ενοχή μητέρα και ο σύντροφος της – Διάταγμα κράτησης τους

Η 32χρονη μητέρα και ο 34χρονος σύντροφος της δεν παραδέχονται τις κατηγορίες κακοποίησης της ανήλικης της κόρης.

Το Δικαστήριο Λεμεσού διέταξε την οκταήμερη κράτηση τους σε μια διαδικασία που πραγματοποιήθηκε κεκλεισμένων των θυρών.

Η  32χρονη και ο 34χρονος σύντροφος της, Ελληνοκύπριοι και οι δυο, φέρεται να εμπλέκονται σε υποθέσεις σεξουαλικής κακοποίησης της 9χρονης κόρης της 32χρονης.

Μάλιστα η μητέρα της κατηγορείται ότι κακοποιήσου το ανήλικο της κορίτσι από το 2012 όταν το παιδάκι ήταν μόλις πέντε ετών.

Η εν λόγω υπόθεση έχει προκαλέσει συγκλονισμό σε ολόκληρη την Κυπριακή κοινωνία και ιδιαίτερα στην Πάφο απ΄ όπου κατάγεται η μητέρα. 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: ΠΑΦΟΣ: Σάλος από υπόθεση σεξουαλικής κακοποίησης 9χρονης Κύπριας! Η μητέρα της την ανάγκαζε να γίνεται «ερωτικό παιχνίδι» στα χέρια εραστών της

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Θλίψη για τον θάνατο του Πάπα Φραγκίσκου – Τι σηματοδοτεί η περίοδος «κενής έδρας» στο Βατικανό

Θλίψη για τον θάνατο του Πάπα Φραγκίσκου – Τι σηματοδοτεί η περίοδος «κενής έδρας» στο Βατικανό

Σε ηλικία 88 ετών, ο Πάπας Φραγκίσκος έφυγε σήμερα από τη ζωή, λίγες ώρες αφότου απευθύνθηκε για τελευταία φορά στους χιλιάδες πιστούς Καθολικούς, που είχαν συγκεντρωθεί στην πλατεία του Αγίου Πέτρου, ανήμερα το Πάσχα.

BEST OF TOTHEMAONLINE