Πήρε αναβολή και η δίκη της Έφης Ηροδότου

Πήρε αναβολή και η δίκη της Έφης Ηροδότου

Ενώπιον του Επαρχιακού δικαστηρίου Λευκωσίας παρουσιάστηκε την Τετάρτη 08/02 η 30χρονη Έφη Ηροδότου.

Η δικαστική διαδικασία άρχισε γύρω στις 11:30 το πρωί της Τετάρτης 08/02 με την Έφη να παρουσιάζεται στο εδώλιο του κατηγορουμένου

Ο δικηγόρος της Ηροδότου ζήτησε από τον δικαστή χρόνο έτσι ώστε να μελετήσει το μαρτυρικό υλικό καθώς και το γεγονός ότι απουσιάζουν σημαντικά έγγραφα.

Ο δικαστής έκανε αποδεκτό το αίτημα της υπεράσπισης και όρισε νέα δικάσιμο στις 1,6,8 και 10 Μαρτίου αφού ζήτησαν χρόνο οι δικηγόροι της.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Αναταραχή στην Πάφο: Η υπόθεση Φαίδωνος που συγκλονίζει την πόλη - Μάζεψε τα πράγματα του από το Δημαρχείο - Βίντεο

Αναταραχή στην Πάφο: Η υπόθεση Φαίδωνος που συγκλονίζει την πόλη - Μάζεψε τα πράγματα του από το Δημαρχείο - Βίντεο

Σε αργία τέθηκαν οι Δήμαρχοι Πάφου, Φαίδωνας Φαίδωνος, και Λευκονοίκου, Πιερής Γυψιώτης, μετά από απόφαση του Υπουργείου Εσωτερικών, σηματοδοτώντας καταιγιστικές εξελίξεις στο πολιτικό σκηνικό της περιοχής.

BEST OF TOTHEMAONLINE