Πήρε αναβολή και η δίκη της Έφης Ηροδότου

Πήρε αναβολή και η δίκη της Έφης Ηροδότου

Ενώπιον του Επαρχιακού δικαστηρίου Λευκωσίας παρουσιάστηκε την Τετάρτη 08/02 η 30χρονη Έφη Ηροδότου.

Η δικαστική διαδικασία άρχισε γύρω στις 11:30 το πρωί της Τετάρτης 08/02 με την Έφη να παρουσιάζεται στο εδώλιο του κατηγορουμένου

Ο δικηγόρος της Ηροδότου ζήτησε από τον δικαστή χρόνο έτσι ώστε να μελετήσει το μαρτυρικό υλικό καθώς και το γεγονός ότι απουσιάζουν σημαντικά έγγραφα.

Ο δικαστής έκανε αποδεκτό το αίτημα της υπεράσπισης και όρισε νέα δικάσιμο στις 1,6,8 και 10 Μαρτίου αφού ζήτησαν χρόνο οι δικηγόροι της.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΠτΔ: «Ενδεχομένως νέο Εθνικό Συμβούλιο στις αρχές Ιουλίου - Δεν επηρεάζει τις προσπάθειες στο Κυπριακό η παραίτηση Στάρμερ»

ΠτΔ: «Ενδεχομένως νέο Εθνικό Συμβούλιο στις αρχές Ιουλίου - Δεν επηρεάζει τις προσπάθειες στο Κυπριακό η παραίτηση Στάρμερ»

Εποικοδομητική χαρακτήρισε απόψε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Νίκος Χριστοδουλίδης, τη σημερινή, πρώτη υπό τη νέα σύνθεση του, σύσκεψη του Εθνικού Συμβουλίου.

BEST OF TOTHEMAONLINE