Κύπριος επώνυμος μόλις βγήκε από ιδιωτικό νοσοκομείο: «Είμαι ζωντανός! Φοβήθηκα λίγο…» VIDEO

Κύπριος επώνυμος μόλις βγήκε από ιδιωτικό νοσοκομείο: «Είμαι ζωντανός! Φοβήθηκα λίγο…» VIDEO

Την Τρίτη, 7/2 προκάλεσε αναστάστωση μετά το λιποθυμικό του επεισόδιο.

Ο Φώτης Ακαθιώτης την Τρίτη, 7/2 μετά από ένα λιποθυμικό επεισόδιο που είχε μεταφέρθηκε σε ιδιωτικό νοσοκομείο από τα παιδιά του, όπου διαπιστώθηκε ότι η αιτία ήταν η υποπίεση. 

Η εκπομπή της Γιώτας Κουφαλίδου, «Love & Style» επικοινώνησε με τον Φώτη, ο οποίος επιβεβαίωσε ότι είναι μια χαρά και εξήγησε όλα όσα τον ταλαιπώρησαν το τελευταίο 24ωρο.

Δείτε όλα όσα είπε στο video που ακολουθεί:

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Σε αναμονή κρίσιμων εκθέσεων για τις πυρκαγιές - Σενάρια ανασχηματισμού στο τραπέζι του Χριστοδουλίδη

Σε αναμονή κρίσιμων εκθέσεων για τις πυρκαγιές - Σενάρια ανασχηματισμού στο τραπέζι του Χριστοδουλίδη

Η πρόσφατη συνεδρίαση του Υπουργικού Συμβουλίου, που πραγματοποιήθηκε την Τετάρτη και αφορούσε τις αποζημιώσεις προς τους πληγέντες από τις καταστροφικές πυρκαγιές στην ορεινή Λεμεσό, δεν περιορίστηκε μόνο στην εξέταση μέτρων ανακούφισης. Στο παρασκήνιο, επανέρχεται εντονότερα από ποτέ το ενδεχόμενο ενός επικείμενου ανασχηματισμού, με τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας, Νίκο Χριστοδουλίδη, να διατηρεί όλα τα σενάρια ανοιχτά και να ζητά «πλήρη και τεκμηριωμένη αξιολόγηση» των γεγονότων από τους αρμόδιους φορείς.