ΠΑΦΟΣ: Σοβαρός τραυματισμός ζεύγους – Το τραγικό λάθος του δεύτερου οδηγού που παραλίγο να τους σκοτώσει

ΠΑΦΟΣ: Σοβαρός τραυματισμός ζεύγους – Το τραγικό λάθος του δεύτερου οδηγού που παραλίγο να τους σκοτώσει

Ο σοβαρός τραυματισμός ενός ζεύγους 74 ετών είναι ο απολογισμός τροχαίου ατυχήματος που σημειώθηκε το βράδυ της Τετάρτης 08/02 στον δρόμο Χλώρακας – Πάφου.

Σύμφωνα με την Αστυνομία Ρώσος 45 ετών μόνιμος κάτοικος Νέου Χωρίου ενώ οδηγούσε το όχημα του στην λεωφόρο Χλώρακας με κατεύθυνση την Πάφο στις 23:00 το βράδυ της Τετάρτης 08/02 κάτω από συνθήκες που διερευνώνται εισήλθε στο αντίθετο ρεύμα κυκλοφορίας και συγκρούστηκε με όχημα που οδηγούσε 74χρονος Βρετανός με συνοδηγό την επίσης Βρετανίδα 74χρονη σύζυγο του.

Από τη σύγκρουση οι δύο 74χρονοι τραυματίστηκαν και διακομίσθηκαν με ασθενοφόρο στο Τμήμα Επειγόντων Περιστατικών του ΓΝ Πάφου.

Σύμφωνα με τους θεράποντες ιατρούς, ο 74χρονος υπέστη κάταγμα ποδοκνημικής, κάκωση κεφαλής και κοιλίας και η 74χρονη κάκωση κεφαλής και κοιλίας και κρατήθηκαν για νοσηλεία στο Γενικό Νοσοκομείο Πάφου.

Ο 45χρονος οδηγός του πρώτου οχήματος δεν τραυματίστηκε.

Στον 45χρονο έγινε προκαταρκτικός έλεγχος αλκοόλης με ένδειξη 70mg αντί 22 που είναι το επιτρεπόμενο όριο και σε τελική εξέταση 75mg.

H τροχαία Πάφου εξετάζει τα αίτια της πρόκλησης του ατυχήματος.

Από ΚΥΠΕ 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Κατεδάφιση στη Μακαρίου: «Παράνομες πρακτικές χωρίς ενημέρωση» - Τι καταγγέλλει ο ΕΟΑ Λευκωσίας

Κατεδάφιση στη Μακαρίου: «Παράνομες πρακτικές χωρίς ενημέρωση» - Τι καταγγέλλει ο ΕΟΑ Λευκωσίας

Σφοδρή αντίδραση του Επαρχιακού Οργανισμού Ανάπτυξης (ΕΟΑ) Λευκωσίας προκάλεσε το σοβαρό περιστατικό στη λεωφόρο Μακαρίου, όπου τμήμα υπό κατεδάφιση κτηρίου κατέρρευσε μέρα μεσημέρι, σκορπίζοντας μπάζα και σκαλωσιές στο πεζοδρόμιο και στο οδόστρωμα.