ΑΜΑΘΟΥΝΤΑ: «Σήκωσαν» από οικία ολόκληρο χρηματοκιβώτιο – Έκανε το λάθος ο ιδιοκτήτης

ΑΜΑΘΟΥΝΤΑ: «Σήκωσαν» από οικία ολόκληρο χρηματοκιβώτιο – Έκανε το λάθος ο ιδιοκτήτης

Διάρρηξη με λεία ενώ ολόκληρο χρηματοκιβώτιο έγινε το βράδυ της Τετάρτης 08/02 σε οικία στην Αμαθούντα.

Συγκεκριμένα, ο Ρώσος μόνιμος κάτοικος Κύπρου μετέβη στο ΤΑΕ Λεμεσού κάνοντας καταγγελία ότι άγνωστοι του διέρρηξαν την οικία του η οποία βρίσκεται στην Αμαθούντα.

Η διάρρηξη σημειώθηκε μεταξύ των ωρών 19:00 και 22:30 το βράδυ της Τετάρτης 08/02.

Άγνωστοι εισήλθαν εντός την οικίας από την γυάλινη μπαλκονόπορτα η οποία ήταν κλειστή αλλά ανασφάλιστη.

Από το δωμάτιο κλάπηκε το χρηματοκιβώτιο διαστάσεων 50*50 το οποίο μέσα περιείχε το χρηματικό ποσό των 1,000 ευρώ καθώς και ρολόγια άγνωστης αξίας μέχρι στιγμής.

Το ΤΑΕ Λεμεσού διερευνά την υπόθεση. 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

Ανάλυση: Καταστατικό συνέδριο ΔΗΣΥ με δείγματα πολιτικού ρεβανσισμού – Οι διαγραφές υπουργών και η αυτοπαγίδευση

Ανάλυση: Καταστατικό συνέδριο ΔΗΣΥ με δείγματα πολιτικού ρεβανσισμού – Οι διαγραφές υπουργών και η αυτοπαγίδευση

Δύο χρόνια μετά τις προεδρικές εκλογές και τα όσα τον «πλήγωσαν», ο ΔΗΣΥ έλαβε την απόφαση μέσα από το καταστατικό συνέδριο που πραγματοποιήθηκε το Σάββατο, να πράξει  αυτό, που δεν τολμούσε να πράξει, αμέσως μετά τις εκλογές.

BEST OF TOTHEMAONLINE