Όχι η φωτογραφία δεν είναι από τη Βενετία, είναι από δρόμο στο Στρόβολο! Δείτε το βίντεο με τα ορμητικά λασπόνερα

Όχι η φωτογραφία δεν είναι από τη Βενετία, είναι από δρόμο στο Στρόβολο! Δείτε το βίντεο με τα ορμητικά λασπόνερα

Η μπόρα που ξέσπασε το μεσημέρι της Πέμπτης 9/2 στη Λευκωσία «έβρεξε» ξανά προβλήματα.

Πολλοί δρόμοι μετατράπηκαν σε λίμνες με την Αστυνομία να ενημερώνει συνεχώς τους πολίτες για δρόμους που έχουν κλείσει ή έχουν καταστεί επικίνδυνοι.

Στο πιο κάτω βίντεο που αναρτήθηκε στο Facebook από τον χρήστη Γιάννη Κυριάκου δεν θα δείτε εικόνες από την Βενετία αλλά από δρόμο στο Στρόβολο ο οποίος έχει παρασύρει ακόμα και αυτοκίνητο ευτυχώς χωρίς κανένα παρατράγουδο.

Ο όγκος του νερού είναι τόσο μεγάλος που φτάνει μέχρι και τους ανεμοθώρακες του αυτοκινήτου που φαίνεται στα πλάνα.

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ:

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Έντονη δυσαρέσκεια ΠτΔ προς Ολγκίν για τη συνάντηση με τον Τούρκο «πρέσβη» στα κατεχόμενα

Έντονη δυσαρέσκεια ΠτΔ προς Ολγκίν για τη συνάντηση με τον Τούρκο «πρέσβη» στα κατεχόμενα

Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, εξέφρασε στην Προσωπική Απεσταλμένη του ΓΓ του ΟΗΕ, Μαρία Άνχελα Ολγκίν, την έντονη δυσαρέσκειά του για τη συνάντηση που είχε η κ. Ολγκίν με τον «πρέσβη» της Τουρκίας στα κατεχόμενα. Αυτό ανέφερε το απόγευμα της Τρίτης ο Κυβερνητικός Εκπρόσωπος, Κωνσταντίνος Λετυμπιώτης, απαντώντας σε ερωτήσεις δημοσιογράφων, μετά τη συνάντηση που είχε ο Πρόεδρος Χριστοδουλίδης, στο Προεδρικό, με την κ. Ολγκίν, κατόπιν αιτήματος της ίδιας.

BEST OF TOTHEMAONLINE