ΚΟΣΜΟΣ

«Εξορκιστές» έδεσαν σε δέντρο γυναίκα και την ξυλοκόπησαν μέχρι θανάτου μπροστά στον άντρα της

«Εξορκιστές» έδεσαν σε δέντρο γυναίκα και την ξυλοκόπησαν μέχρι θανάτου μπροστά στον άντρα της

Σοκ έχει προκαλέσει στο Πακιστάν ο φρικτός θάνατος μιας νεαρής γυναίκας στα χέρια δύο «εξορκιστών», οι οποίοι την έδεσαν σε ένα δέντρο και την ξυλοκόπησαν μέχρι θανάτου μπροστά στα μάτια του άνδρα της, για να την απαλλάξουν από τα... πνεύματα που την είχαν καταλάβει.

Σύμφωνα με την καταγγελία του συζύγου, Nazar Hussain, η σύζυγός του εμφάνιζε παράξενη συμπεριφορά το τελευταίο διάστημα, γι' αυτό και το ζευγάρι κατέφυγε στη βοήθεια των δύο ανδρών, οι οποίοι ισχυρίζονταν ότι ήταν «πνευματικοί θεραπευτές». 

Οι δύο απατεώνες οδήγησαν τη γυναίκα στην ύπαιθρο, ζήτησαν από τον άνδρα της να απομακρυνθεί και, στη συνέχεια, άρχισαν να τη χτυπούν αλύπητα με ξύλα, στο πλαίσιο του «εξορκισμού». Ακούγοντας τις απελπισμένες κραυγές της γυναίκας του ο Hussain έτρεξε να τη βοηθήσει, ωστόσο οι «θεραπευτές» δεν του έδωσαν σημασία και συνέχισαν να τη χτυπάνε.

Σοβαρά τραυματισμένη και σε κωματώδη κατάσταση, η άτυχη γυναίκα μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο όπου μετά από λίγη ώρα άφησε την τελευταία της πνοή.

Η είδηση του θανάτου της γυναίκας έχει προκαλέσει σάλο στο Πακιστάν, όπου οι πνευματικοί θεραπευτές (Πιρ) θεωρούνται κάτι σαν άγιοι και απολαμβάνουν τον σεβασμό της τοπικής κοινωνίας. 

Αντιδράσεις έχει προκαλέσει και το γεγονός ότι ακόμα δεν έχει ασκηθεί δίωξη εις βάρος των δύο ανδρών, με τις αρχές να δηλώνουν ότι θα περιμένουν τα αποτελέσματα της νεκροψίας για να αναλάβουν δράση.

 

Aπό Πρώτο ΘΕΜΑ

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Ο Κλεόπας Κουλουμά στο Podcast του «Τ» - Δέκα χρόνια μετά την τραγωδία: «Προσποιούμουν τον νεκρό» - Το προφητικό όνειρο για το μακελειό

Ναυαγοσώστες: Αυτά είναι τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν – Η λύση και η επαρχία στην «κορυφή»

Ιώσεις: Αυξήθηκαν τα περιστατικά ενώ τριπλασιάστηκαν τα κρούσματα κορωνοϊού - Ο λόγος και τι πρέπει να προσέξουμε

Τρομακτικές στιγμές για 69χρονο: Έχασε την ισορροπία του και κατέπεσε σε βράχια στο φαράγγι του Άβακα - Η κατάσταση υγείας του

Θανατηφόρο στη Λεμεσό: Η εφαρμογή στο κινητό της άτυχης 47χρονης οδήγησε τις Αρχές σε λανθασμένο σημείο

Απόστολος Λύτρας: Οι αναρτήσεις αγάπης για τη Σοφία Πολυζωγοπούλου πριν από τον άγριο ξυλοδαρμό



Αυτά είναι τα νέα στοιχεία που προέκυψαν εναντίον του Αρχιμανδρίτη Νεκτάριου - Διάλειμμα δύο ωρών στη διαδικασία

Αυτά είναι τα νέα στοιχεία που προέκυψαν εναντίον του Αρχιμανδρίτη Νεκτάριου - Διάλειμμα δύο ωρών στη διαδικασία

Διάλειμμα μέχρι τις 14:30 πήρε η διαδικασία για την ακρόαση του αιτήματος της Αστυνομίας για οκταήμερη προσωποκράτηση του εν αργία Αρχιμανδρίτη Νεκτάριου.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top