Νεόνυμφος, ετών 76, πυροβόλησε τη σύζυγό του επειδή εκείνη δεν ήθελε σεξ

Νεόνυμφος, ετών 76, πυροβόλησε τη σύζυγό του επειδή εκείνη δεν ήθελε σεξ

Ο Donald Royce, 76 ετών από τη Φλόριντα των ΗΠΑ, παντρεύτηκε με τη γυναίκα που ήταν μαζί έξι χρόνια όμως τα προβλήματα δεν άργησαν να εμφανιστούν.

Ο ηλικιωμένος ομολόγησε στις αρχές ότι πυροβόλησε τη γυναίκα του γιατί εκείνη δεν ήθελε να κάνουν σεξ από τη μέρα που παντρεύτηκαν. Ο ίδιος φαίνεται να είπε στις αρχές, σύμφωνα με την Mirror, ότι αν και παντρεύτηκαν τον περασμένο Αύγουστο εντούτοις δεν έχουν... εγκαινιάσει το νυφικό κρεβάτι τους.

«Την πυροβόλησα με το όπλο που έχω στη κρεβατοκάμαρα», είπε, τονίζοντας ότι αυτό που ήθελε ήταν να τρομάξει την γυναίκα του πυροβολώντας απλά στο στρώμα του κρεβατιού.

Η γυναίκα μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο όπου αφού της παρασχέθηκαν οι πρώτες βοήθειες, επέστρεψε στο σπίτι. Η ίδια πάντως περιέγραψε τη συμβίωση μαζί του εφιαλτική.

jdfjhsfg2

Από NewsBeast.gr

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΔΗΣΥ: Κρίσιμη η σημερινή συνεδρίαση του πολιτικού γραφείου- Οι διαφορετικές τάσεις για τη διεξαγωγή εσωκομματικών εκλογών- Φωνές για περισσότερο χρόνο

ΔΗΣΥ: Κρίσιμη η σημερινή συνεδρίαση του πολιτικού γραφείου- Οι διαφορετικές τάσεις για τη διεξαγωγή εσωκομματικών εκλογών- Φωνές για περισσότερο χρόνο

Σε μια συνεδρίαση με ιδιαίτερο πολιτικό βάρος, εισέρχεται σήμερα ο Δημοκρατικός Συναγερμός. Το Πολιτικό Γραφείο του κόμματος καλείται σήμερα στις 17:00, να συζητήσει και να αποφασίσει επί της εισήγησης του Εκτελεστικού Γραφείου για το χρονοδιάγραμμα της διαδικασίας ανάδειξης του υποψηφίου του ΔΗΣΥ, για τις Προεδρικές Εκλογές του 2028.

BEST OF TOTHEMAONLINE