Νεόνυμφος, ετών 76, πυροβόλησε τη σύζυγό του επειδή εκείνη δεν ήθελε σεξ

Νεόνυμφος, ετών 76, πυροβόλησε τη σύζυγό του επειδή εκείνη δεν ήθελε σεξ

Ο Donald Royce, 76 ετών από τη Φλόριντα των ΗΠΑ, παντρεύτηκε με τη γυναίκα που ήταν μαζί έξι χρόνια όμως τα προβλήματα δεν άργησαν να εμφανιστούν.

Ο ηλικιωμένος ομολόγησε στις αρχές ότι πυροβόλησε τη γυναίκα του γιατί εκείνη δεν ήθελε να κάνουν σεξ από τη μέρα που παντρεύτηκαν. Ο ίδιος φαίνεται να είπε στις αρχές, σύμφωνα με την Mirror, ότι αν και παντρεύτηκαν τον περασμένο Αύγουστο εντούτοις δεν έχουν... εγκαινιάσει το νυφικό κρεβάτι τους.

«Την πυροβόλησα με το όπλο που έχω στη κρεβατοκάμαρα», είπε, τονίζοντας ότι αυτό που ήθελε ήταν να τρομάξει την γυναίκα του πυροβολώντας απλά στο στρώμα του κρεβατιού.

Η γυναίκα μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο όπου αφού της παρασχέθηκαν οι πρώτες βοήθειες, επέστρεψε στο σπίτι. Η ίδια πάντως περιέγραψε τη συμβίωση μαζί του εφιαλτική.

jdfjhsfg2

Από NewsBeast.gr

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

Τα σενάρια για το αποτέλεσμα της Γενεύης- Τα ευχολόγια των Ηνωμένων Εθνών

Τα σενάρια για το αποτέλεσμα της Γενεύης- Τα ευχολόγια των Ηνωμένων Εθνών

Ξεκίνησε η αντίστροφη μέτρηση για την άτυπη πενταμερή, που θα πραγματοποιηθεί στη Γενεύη στις 17 και 18 Μαρτίου και η ε/κ πλευρά η οποία ετοιμάζει τις αποσκευές της για να μεταβεί στην Ελβετία σε αυτό το κρίσιμο ραντεβού για το κυπριακό, έχει χαμηλές προσδοκίες, για μια διάσκεψη που κανείς δεν μπορεί να γνωρίζει ποιο θα είναι το αποτέλεσμα.

BEST OF TOTHEMAONLINE