LIFESTYLE

Σοκ απο αδελφό Χρήστου Θεοδώρου: «Μας ειδοποιήσατε ότι δεν τα καταφερνατε να στειλετε μήνυμα ή να πάρετε τηλέφωνο για να ψηφίσετε...»

Σοκ απο αδελφό Χρήστου Θεοδώρου: «Μας ειδοποιήσατε ότι δεν τα καταφερνατε να στειλετε μήνυμα ή να πάρετε τηλέφωνο για να ψηφίσετε...»

Το πρωί της Παρασκευής, 10/2, ο αδελφός του Κύπριου τραγουδιστή μοιράστηκε με τους φίλους του την απόγνωση των τηλεθεατών που ήθελαν να ψηφίσουν τον Χρήστο Θεοδώρου.

Επιβεβαιώνει το λάθος της παραγωγής του VOICE ο αδελφός του Χρήστου Θεοδώρου: «Μας ειδοποιήσατε ότι δεν τα καταφερνατε να στειλετε μήνυμα ή να πάρετε τηλέφωνο για να ψηφίσετε τον Χρήστο ...» έγραψε την επόμενη μέρα του 1ου live του VOICE, κατά το οποίο ο Κύπριος τραγουδιστής — επιχειρηματίας, σύμφωνα με την βαθμολογία, δεν τα κατάφερε νηα περάσει στον ημιτελικό.

Όπως έγραψε ο Θεόδωρος Θεοδώρου στον προσωπικό του λογαριασμό στο facebook: «Filoi mou kalh kai AGAPHMENH i kypros oli pses stirixe kai ipostirixe to oniro kai tin epithimia tou Christos Theodorou na diagonisti se auto to monadiko kai sinantikotato diagonizmo tou The voice gr.auto einai fanero afou apo ena simio kai meta poloi apo esas mas idopiisate oti den ta katafernate ite na stilete minima ite na parete tilefono gia na psifisete ton christo.San ikogenia niothoume terastia EUGNOMOSINI KAI SINKKINISI....!!!!! Gia tin apisteuti AGAPH pou enmpraxta dosate ston CHRISTO mas!!!!!!!! Oti kai na poume oti kai na kanoume einai ligo gia na sa to antapodosoume!!! Xilia euxaristoume apo ta vathi tis psixis mas!!!!!! Kalisinexi se oloys kai kalh antamosi....!!!!!!!».

 

 

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Το αδιαχώρητο σε κρεοπωλεία και υπεραγορές για τα πασχαλινά ψώνια - Αναμένεται αύξηση της κίνησης - Διστακτικοί οι καταναλωτές λόγω ακρίβειας

Καύσιμα: Με αυτές τις τιμές θα βγάλουμε τις μέρες του Πάσχα - Δείτε τα φθηνότερα και τα ακριβότερα πρατήρια Παγκύπρια

Ξεσπά πατέρας στο «T»: Απέρριψαν κατ'οικον φροντίδα σε βρέφος με SMA και μηχανική υποστήριξη - «Κινδυνεύει το παιδί και ο ΟΚΥπΥ μας αγνοεί»

Τέσσερις συλλήψεις στη Λεμεσό: Toυς τσάκωσαν με την «πραμάτεια» τους - Ανάμεσα τους γυναίκα

Kαιρός: Πότε αναμένεται πτώση της θερμοκρασίας και βροχές - Η πρόγνωση μέχρι την Δευτέρα του Πάσχα



Ανάβουν φλας από σήμερα έξι νέες κάμερες τροχαίας στη Λευκωσία - Δείτε σε ποια σημεία

Ανάβουν φλας από σήμερα έξι νέες κάμερες τροχαίας στη Λευκωσία - Δείτε σε ποια σημεία

Από σήμερα Παρασκευή, 03 Μαΐου, το σύστημα φωτοεπισήμανσης επεκτείνεται περαιτέρω στην επαρχία Λευκωσίας.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top