Σοκ απο αδελφό Χρήστου Θεοδώρου: «Μας ειδοποιήσατε ότι δεν τα καταφερνατε να στειλετε μήνυμα ή να πάρετε τηλέφωνο για να ψηφίσετε...»

Σοκ απο αδελφό Χρήστου Θεοδώρου: «Μας ειδοποιήσατε ότι δεν τα καταφερνατε να στειλετε μήνυμα ή να πάρετε τηλέφωνο για να ψηφίσετε...»

Το πρωί της Παρασκευής, 10/2, ο αδελφός του Κύπριου τραγουδιστή μοιράστηκε με τους φίλους του την απόγνωση των τηλεθεατών που ήθελαν να ψηφίσουν τον Χρήστο Θεοδώρου.

Επιβεβαιώνει το λάθος της παραγωγής του VOICE ο αδελφός του Χρήστου Θεοδώρου: «Μας ειδοποιήσατε ότι δεν τα καταφερνατε να στειλετε μήνυμα ή να πάρετε τηλέφωνο για να ψηφίσετε τον Χρήστο ...» έγραψε την επόμενη μέρα του 1ου live του VOICE, κατά το οποίο ο Κύπριος τραγουδιστής — επιχειρηματίας, σύμφωνα με την βαθμολογία, δεν τα κατάφερε νηα περάσει στον ημιτελικό.

Όπως έγραψε ο Θεόδωρος Θεοδώρου στον προσωπικό του λογαριασμό στο facebook: «Filoi mou kalh kai AGAPHMENH i kypros oli pses stirixe kai ipostirixe to oniro kai tin epithimia tou Christos Theodorou na diagonisti se auto to monadiko kai sinantikotato diagonizmo tou The voice gr.auto einai fanero afou apo ena simio kai meta poloi apo esas mas idopiisate oti den ta katafernate ite na stilete minima ite na parete tilefono gia na psifisete ton christo.San ikogenia niothoume terastia EUGNOMOSINI KAI SINKKINISI....!!!!! Gia tin apisteuti AGAPH pou enmpraxta dosate ston CHRISTO mas!!!!!!!! Oti kai na poume oti kai na kanoume einai ligo gia na sa to antapodosoume!!! Xilia euxaristoume apo ta vathi tis psixis mas!!!!!! Kalisinexi se oloys kai kalh antamosi....!!!!!!!».

 

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Τα αποτελέσματα της Νέας Υόρκης…με «πολιτικό ρεαλισμό»

Τα αποτελέσματα της Νέας Υόρκης…με «πολιτικό ρεαλισμό»

Επιστρέψαμε από τη Νέα Υόρκη, πανηγυρίζοντας ότι καταφέραμε κάτι, 51 χρόνια μετά την τουρκική εισβολή και κατοχή. Θα προχωρήσουμε βήμα-βήμα μας είπε ο ΓΓ των ΗΕ μετά το τέλος ακόμα μιας σύναξης, άτυπης ή τυπικής-αυτό ολίγο μας ενδιαφέρει- για να μας πει ότι το θέμα είναι πολύπλοκο-και εμείς οι αφελείς, που νομίζαμε ότι είναι θέμα εισβολής και κατοχής- Προχωράμε λοιπόν σε νέα ΜΟΕ που περιλαμβάνουν τη δημιουργία συμβουλευτικού οργάνου, για τη συμμετοχή της κοινωνίας των πολιτών, την ανταλλαγή πολιτιστικών αντικειμένων, την παρακολούθηση της ποιότητας του αέρα και την αντιμετώπιση της ρύπανσης από μικροπλαστικα.

BEST OF TOTHEMAONLINE