Η πρώτη δήλωση του Χρήστου Θεοδώρου στο ThemaOnline μόλις πάτησε στην Κύπρο! Επιστρέφει τελικά στο VOICE;

Η πρώτη δήλωση του Χρήστου Θεοδώρου στο ThemaOnline μόλις πάτησε στην Κύπρο! Επιστρέφει τελικά στο VOICE;

Το πρόσωπο της ημέρας δεν είναι άλλο από τον ιδιοκτήτη της «Διαχρονικής», τον οποίο φέρεται ότι αδίκησαν με την λανθασμένη βαθμολογία στο πρώτο live.

Γράφει η Νατάσα Κακούτση

Ο Χρήστος Θεοδώρου που αποχώρησε την Πέμπτη, 9/2, από τα live του «The Voice» ύστερα από την βαθμολογία του, η οποία όπως αποκαλύφθηκε είναι λανθασμένη, επέστρεψε στην Κύπρο την Παρασκευή, 10/2.  

Το ThemaOnline θέλοντας να ξεκαθαρίσει αν ισχύουν οι φήμες που τον θέλουν να επιστρέφει στο μεγάλο μουσικό talent show και κατά πόσο η παραγωγή του "The Voice" αποφάσισε να επιτρέψει την κατοχή τριών διαγωνιζόμενων για την ομάδα του Σάκη Ρουβά, εξασφάλισε ολιγόλεπτη συζήτηση με τον θετικό και αναμφισβήτητα προσγειωμένο Χρήστο Θεοδώρου. 

Διαβάστε επίσης: Σοκ απο αδελφό Χρήστου Θεοδώρου: «Μας ειδοποιήσατε ότι δεν τα καταφερνατε να στειλετε μήνυμα ή να πάρετε τηλέφωνο για να ψηφίσετε...»

Αξίζει να αναφέρουμε ότι η συζήτηση εξασφαλίστηκε με το που πάτησε το πόδι του στην Κύπρο και έγινε εξαιτίας της παρουσίας του καλλιτέχνη Μπαλάφα στη Διαχρονική, η οποία δεν του αφήνει περιθώρεια να μην σηκώνει το τηλέφωνό του. 

Ο τραγουδιστής — επιχειρηματίας μας εξήγησε ότι δεν μπορεί να πει οτιδήποτε μιας και η παραγωγή του VOICE, η οποία τόνισε ότι είναι πολύ σοβαρη, τους παραίνεσε να μην μιλήσουν προτού βγει το report, το οποίο θα καταδείξει το λάθος με ακρίβεια και σιγουριά. 

Αρκέστηκε να μας δηλώσει: «Χαίρομαι που είπα σωστά το τραγούδι. Ήμουν συγκεντρωμένος στο να το πω σωστά...» και σχολίασε σχετικά με την επανένταξή του στο talent show: «Δεν κάνεις επιτυχία με τα live… επιτυχία κάνεις όταν σβήσουν τα φώτα»

Διαβάστε επίσης: Αποκάλυψη για live VOICE: Δείτε την απάντηση που λάμβαναν όσοι επιχειρούσαν να ψηφίσουν τον Χρήστο Θεοδώρου! ΦΩΤΟ

 «Εξολόθρευσαν» άλλο ένα Κύπριο στο «The Voice» - Πανωλεθρία για τον επιχειρηματία Χρίστο Θεοδώρου! VIDEO

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Το «blame game» του Τατάρ με τα επόμενα βήματα στις συνομιλίες για το κυπριακό

Το «blame game» του Τατάρ με τα επόμενα βήματα στις συνομιλίες για το κυπριακό

Τρεις μήνες απομένουν ουσιαστικά μέχρι την επόμενη πενταμερή διάσκεψη για το κυπριακό, που θα διεξαχθεί στη Γενεύη και τα βήματα τα οποία έχουν γίνει μέχρι τώρα, δεν προσδίδουν καμία νότα αισιοδοξίας, το αντίθετο μάλλον, με τους δύο ηγέτες να συνεχίζουν το πήγαινε-έλα για τα όσα συμφωνήθηκαν στη Γενεύη τον περασμένο Μάρτιο, σε ότι αφορά στα Μέτρα Οικοδόμησης Εμπιστοσύνης.