LIFESTYLE

Η πρώτη δήλωση του Χρήστου Θεοδώρου στο ThemaOnline μόλις πάτησε στην Κύπρο! Επιστρέφει τελικά στο VOICE;

Η πρώτη δήλωση του Χρήστου Θεοδώρου στο ThemaOnline μόλις πάτησε στην Κύπρο! Επιστρέφει τελικά στο VOICE;

Το πρόσωπο της ημέρας δεν είναι άλλο από τον ιδιοκτήτη της «Διαχρονικής», τον οποίο φέρεται ότι αδίκησαν με την λανθασμένη βαθμολογία στο πρώτο live.

Γράφει η Νατάσα Κακούτση

Ο Χρήστος Θεοδώρου που αποχώρησε την Πέμπτη, 9/2, από τα live του «The Voice» ύστερα από την βαθμολογία του, η οποία όπως αποκαλύφθηκε είναι λανθασμένη, επέστρεψε στην Κύπρο την Παρασκευή, 10/2.  

Το ThemaOnline θέλοντας να ξεκαθαρίσει αν ισχύουν οι φήμες που τον θέλουν να επιστρέφει στο μεγάλο μουσικό talent show και κατά πόσο η παραγωγή του "The Voice" αποφάσισε να επιτρέψει την κατοχή τριών διαγωνιζόμενων για την ομάδα του Σάκη Ρουβά, εξασφάλισε ολιγόλεπτη συζήτηση με τον θετικό και αναμφισβήτητα προσγειωμένο Χρήστο Θεοδώρου. 

Διαβάστε επίσης: Σοκ απο αδελφό Χρήστου Θεοδώρου: «Μας ειδοποιήσατε ότι δεν τα καταφερνατε να στειλετε μήνυμα ή να πάρετε τηλέφωνο για να ψηφίσετε...»

Αξίζει να αναφέρουμε ότι η συζήτηση εξασφαλίστηκε με το που πάτησε το πόδι του στην Κύπρο και έγινε εξαιτίας της παρουσίας του καλλιτέχνη Μπαλάφα στη Διαχρονική, η οποία δεν του αφήνει περιθώρεια να μην σηκώνει το τηλέφωνό του. 

Ο τραγουδιστής — επιχειρηματίας μας εξήγησε ότι δεν μπορεί να πει οτιδήποτε μιας και η παραγωγή του VOICE, η οποία τόνισε ότι είναι πολύ σοβαρη, τους παραίνεσε να μην μιλήσουν προτού βγει το report, το οποίο θα καταδείξει το λάθος με ακρίβεια και σιγουριά. 

Αρκέστηκε να μας δηλώσει: «Χαίρομαι που είπα σωστά το τραγούδι. Ήμουν συγκεντρωμένος στο να το πω σωστά...» και σχολίασε σχετικά με την επανένταξή του στο talent show: «Δεν κάνεις επιτυχία με τα live… επιτυχία κάνεις όταν σβήσουν τα φώτα»

Διαβάστε επίσης: Αποκάλυψη για live VOICE: Δείτε την απάντηση που λάμβαναν όσοι επιχειρούσαν να ψηφίσουν τον Χρήστο Θεοδώρου! ΦΩΤΟ

 «Εξολόθρευσαν» άλλο ένα Κύπριο στο «The Voice» - Πανωλεθρία για τον επιχειρηματία Χρίστο Θεοδώρου! VIDEO

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Το αδιαχώρητο σε κρεοπωλεία και υπεραγορές για τα πασχαλινά ψώνια - Αναμένεται αύξηση της κίνησης - Διστακτικοί οι καταναλωτές λόγω ακρίβειας

Καύσιμα: Με αυτές τις τιμές θα βγάλουμε τις μέρες του Πάσχα - Δείτε τα φθηνότερα και τα ακριβότερα πρατήρια Παγκύπρια

Ξεσπά πατέρας στο «T»: Απέρριψαν κατ'οικον φροντίδα σε βρέφος με SMA και μηχανική υποστήριξη - «Κινδυνεύει το παιδί και ο ΟΚΥπΥ μας αγνοεί»

Ομάδα νεαρών επιτέθηκε σε αστυνομικούς με πέτρες και μολότοφ - Συνελήφθη 25χρονος με εκρηκτικά στην κατοχή του

Kαιρός: Πότε αναμένεται πτώση της θερμοκρασίας και βροχές - Η πρόγνωση μέχρι την Δευτέρα του Πάσχα



Επιβεβαιώνει ο ΟΗΕ: Στην Κύπρο την Τρίτη η Ολγκίν - Βλέπει Χριστοδουλίδη και Τατάρ

Επιβεβαιώνει ο ΟΗΕ: Στην Κύπρο την Τρίτη η Ολγκίν - Βλέπει Χριστοδουλίδη και Τατάρ

«Η Προσωπική Απεσταλμένη του Γενικού Γραμματέα για την Κύπρο, Μαρία Άνχελα Ολγκίν, θα πραγματοποιήσει την τρίτη επίσκεψή της στην Κύπρο, στις 7 και θα παραμείνει έως τις 14 Μαΐου», δήλωσε ο εκπρόσωπος του ΓΓ του ΟΗΕ, Στεφάν Ντουζαρίκ κατά τη διάρκεια της ενημέρωσης Τύπου ξένων ανταποκριτών στην έδρα του διεθνούς οργανισμού, στη Νέα Υόρκη.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top