ΦΟΝΙΚΟ ΑΓ. ΝΑΠΑ: «Ξεσηκώθηκαν» πολίτες από Κύπρο και Αγγλία ζητούν από Τουρκία να τεθούν ενώπιον της δικαιοσύνης οι καταζητούμενοι

ΦΟΝΙΚΟ ΑΓ. ΝΑΠΑ: «Ξεσηκώθηκαν» πολίτες από Κύπρο και Αγγλία ζητούν από Τουρκία να τεθούν ενώπιον της δικαιοσύνης οι καταζητούμενοι

Μετά τις πολιτικές διαστάσεις που πήρε το όλο θέμα, της δολοφονίας του Τζορτζ Λο στην Αγ. Νάπα (14/8/16), με την στάση του καθεστώτος των κατεχομένων, πολίτες αποφάσισαν να λάβουν δράση.

Η στάση του καθεστώτος των κατεχομένων για τον φόνο του 22χρονου Βρετανού Τζορτζ Λο στην Αγία Νάπα, προβλημάτισε την πολιτική ηγεσία του Ηνωμένου Βασιλείου.

Θυμίζουμε ότι, ο υπουργός Εξωτερικών του Ηνωμένου Βασιλείου Μπόρις Τζόνσον έχει κάνει αίτημα στις κατοχικές αρχές προκειμένου να παραδοθούν στην Κυπριακή Δημοκρατία οι ύποπτοι για τον φόνο του νεαρού Βρετανού, δηλαδή ο 43χρονος Σαλί Αχμετ και ο 22χρονος Μεχμέτ Ακπινάρ.

Πολίτες, πήραν την υπόθεση στα χέρια τους, και ψηφίζουν και ζητούν, όπως οι δύο καταζητούμενοι τεθούν ενώπιον της δικαιοσύνης. 

Για να πραγματοποιηθεί η αίτηση αυτή, χρειάζεται να ψηφίσουν γύρω στις 7,500 άτομα, μέχρι στιγμής έχουν ψηφίσει 6,142, άρα υπολείπονται 1,358.

Αν επιθυμείτε να συμμετέχετε στην διαδικασία πατήστε ΕΔΩ 

Διαβάστε επίσης: Πολιτικές διαστάσεις στη Βρετανία πήρε η υπόθεση του φόνου στην Αγία Νάπα – Δηλώσεις βουλευτή - «Είναι σχεδόν απιστευτο...»

Καταδικάστηκε σε φυλάκιση η Κούλλα από τις Καμάρες για τον φόνο στην Αγία Νάπα

Ελεύθερος για το φονικό στην Αγία Νάπα ο ύποπτος – Τι αναφέρει ο τουρκοκυπριακός Τύπος

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

Ανάλυση: Καταστατικό συνέδριο ΔΗΣΥ με δείγματα πολιτικού ρεβανσισμού – Οι διαγραφές υπουργών και η αυτοπαγίδευση

Ανάλυση: Καταστατικό συνέδριο ΔΗΣΥ με δείγματα πολιτικού ρεβανσισμού – Οι διαγραφές υπουργών και η αυτοπαγίδευση

Δύο χρόνια μετά τις προεδρικές εκλογές και τα όσα τον «πλήγωσαν», ο ΔΗΣΥ έλαβε την απόφαση μέσα από το καταστατικό συνέδριο που πραγματοποιήθηκε το Σάββατο, να πράξει  αυτό, που δεν τολμούσε να πράξει, αμέσως μετά τις εκλογές.

BEST OF TOTHEMAONLINE