ΚΕΝΤΡΙΚΕΣ ΦΥΛΑΚΕΣ: Ναρκωτικά και αναβολικά σε κοινόχρηστους χώρους - Τι εντόπισαν οι δεσμοφύλακες

ΚΕΝΤΡΙΚΕΣ ΦΥΛΑΚΕΣ: Ναρκωτικά και αναβολικά σε κοινόχρηστους χώρους - Τι εντόπισαν οι δεσμοφύλακες

Εντοπίστηκε κάνναβη και αναβολικά σε κοινόχρηστους χώρους στις κεντρικές φυλακές.

Σύμφωνα με πληροφορίες της ιστοσελίδας μας, ToThemaOnline, την Πέμπτη (9/2), μεταξύ των ωρών 22:00 – 00:00, μέλη των κεντρικών φυλακών διενήργησαν εκτεταμένες έρευνες σε κελιά και σε κοινόχρηστους χώρους σε πτέρυγες των κεντρικών φυλακών.

Από τις έρευνες, εντοπίστηκε ξηρή φυτική ύλη ομοιάζουσα με κάνναβη, ένα μισοκαπνισμένο τσιγάρο, 98 συσκευάσματα τα οποία περιέχουν ύποπτες ουσίες, πιθανόν αναβολικές ουσίες, συσκευάσματα με άγνωστη υγρή ουσία και άλλα τεκμήρια.

Επίσης, σε κελί κατάδικου, εντοπίστηκαν και κατασχέθηκαν 14 δισκία τα οποία πιθανόν να περιέχουν αναβολικές ουσίες. 

Όπως είμαστε σε θέση να γνωρίζουμε, ανακρινόμενος ο κατάδικος φαίνεται πως παραδέχθηκε την κατοχή των 14 αναβολικών χαπιών.  

Να σημειωθεί πως τα ανεβρεθέντα παρέλαβαν την Παρασκευή (10/2) μέλη της ΥΚΑΝ για περεταίρω διερεύνηση.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Ευθείες βολές Λετυμπιώτη σε ΔΗΣΥ - «Ας συνεννοηθούν μεταξύ τους, η σιωπή της Αννίτας θα αποτελεί πολιτική απάντηση»

Ευθείες βολές Λετυμπιώτη σε ΔΗΣΥ - «Ας συνεννοηθούν μεταξύ τους, η σιωπή της Αννίτας θα αποτελεί πολιτική απάντηση»

Με αιχμές κατά του Δημοκρατικού Συναγερμού και του Εκπροσώπου Τύπου του κόμματος, Ονούφριου Κουλλά, τοποθετήθηκε μέσω ανάρτησής του στην πλατφόρμα Χ ο Κυβερνητικός Εκπρόσωπος, Κωνσταντίνος Λετυμπιώτης, κάνοντας λόγο για απαξιωτικό πολιτικό λόγο και ζητώντας απαντήσεις από την πρόεδρο του ΔΗΣΥ, Αννίτα Δημητρίου.

BEST OF TOTHEMAONLINE