Στέλιος Παπαμωυσέως στο ThemaOnline: «Φεύγω με τις καλύτερες αναμνήσεις από την οικογένεια Χατζηκωστή»

Στέλιος Παπαμωυσέως στο ThemaOnline: «Φεύγω με τις καλύτερες αναμνήσεις από την οικογένεια Χατζηκωστή»

Ο γνωστός αθλητικογράφος Στέλιος Παπαμωυσέως εγκαταλείπει το Sigma και τον δημοσιογραφικό όμιλο ΔΙΑ μετά από 25 ολόκληρα χρόνια με τις καλύτερες όμως αναμνήσεις.

Σε επικοινωνία που είχαμε με τον εκλεκτό συνάδελφο αναφορικά με δημοσίευμα που τον ήθελε να μετακομίζει στον Super Sport Fm Κύπρου, μας ανέφερε:

«Φεύγω με τις καλύτερες αναμνήσεις. Ευχαριστώ πολύ την οικογένεια Χατζηκωστή για την συνεργασία που είχαμε αυτά τα 25 χρόνια. Σύντομα θα εκφράσω και προσωπικά στον κ. Χατζηκωστή τις θερμές μου ευχαριστίες».

Πληροφορίες μας αναφέρουν ότι ο κ. Παπαμωυσέως δεν μπορούσε να αρνηθεί την πρόταση καθώς τον κάλυπτε απ’ όλες τις πλευρές. 

Τον ίδιο θα τον ακούσουμε να εκπέμπει για πρώτη φορά από τις ραδιοφωνικές συχνότητες του Super sport fm Κύπρου την 1Η Μαρτίου. 

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Κατηγορεί τον ΠτΔ για «προσβολή» των Τ/κ ο Τατάρ - «Εξυπηρετεί τις δικές του ατζέντες, οξύνει τις εντάσεις»

Κατηγορεί τον ΠτΔ για «προσβολή» των Τ/κ ο Τατάρ - «Εξυπηρετεί τις δικές του ατζέντες, οξύνει τις εντάσεις»

Για «προσβολή» των Τουρκοκυπρίων από τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας Νίκο Χριστοδουλίδη με τις δηλώσεις του σε σχέση με την υπόθεση παράνομης κράτησης των 5 Ελληνοκυπρίων στα κατεχόμενα, κάνει λόγο ο Ερσίν Τατάρ.

BEST OF TOTHEMAONLINE