Μαύρη Κυριακή για την Κύπρο – Δυο τραγικά θανατηφόρα δυστυχήματα μέσα σε ένα βράδυ

Μαύρη Κυριακή για την Κύπρο – Δυο τραγικά θανατηφόρα δυστυχήματα μέσα σε ένα βράδυ

Μαύρο το πρωινό της Κυριακής (12/2) για την Κύπρο αφού δυο άνθρωποι έχασαν τη ζωή τους σε τραγικά τροχαία δυστυχήματα.

Tο πρώτο θανατηφόρο σημειώθηκε στο Παραλίμνι λίγο μετά τις 12:30 μ.μ, όταν αυτοκίνητο που οδηγούσε άντρας η ταυτότητα του οποίου δεν έχει διευκρινιστεί, έχασε τον έλεγχο, ακολούθως χτύπησε σε περιτείχισμα οικίας και στην συνέχεια το όχημα αναφλέγηκε για να καεί και να απανθρακωθεί εντός του οχήματος.

Το άλλο τραγικό γεγονός σημειώθηκε γύρω στις 5:00 τα ξημερώματα, όταν οδηγός κατευθυνόμενος από το Κολόσσι προς την Ερήμη έχασε τον έλεγχο, κινήθηκε προς τα δεξιά, χτύπησε σε όχτο και στην συνέχεια εκτινάχθηκε από το όχημα του για να χάσει τη ζωή του.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: 

ΘΑΝΑΤΗΦΟΡΟ ΛΕΜΕΣΟΥ: Νεαρό άτομο ο άτυχος που έσβησε στην άσφαλτο – Δεν έφερε δυστυχώς ζώνη ασφαλείας

ΘΑΝΑΤΗΦΟΡΟ ΛΕΜΕΣΟΥ: Νεαρό άτομο ο άτυχος που έσβησε στην άσφαλτο – Δεν έφερε δυστυχώς ζώνη ασφαλεία

Α. Καφάς: «Θα ήταν μαζί μας σίγουρα αν φορούσε ζώνη» - Στη δημοσιότητα το όνομα του άτυχου οδηγού

 

 

 

 

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Προεδρία: Τα οφέλη της Διακυβερνητικής Συνεργασίας Κύπρου–Ελλάδας – Σε ποιους τομείς ενισχύθηκε η συνεργασία

Προεδρία: Τα οφέλη της Διακυβερνητικής Συνεργασίας Κύπρου–Ελλάδας – Σε ποιους τομείς ενισχύθηκε η συνεργασία

Στα οφέλη της Διακυβερνητικής Συνεργασίας Κύπρου – Ελλάδας που άρχισε τον Νοέμβριο του 2023 αναφέρεται ανάρτηση της Προεδρίας της ΚΔ παραθέτοντας το ιστορικό των τριών συναντήσεων και τα αποτελέσματά τους, αυτά τα 3 σχεδόν χρόνια.