Λήξη συναγερμού στο αεροδρόμιο του Αμβούργου - Ξανάνοιξε το αεροδρόμιο μετά την προσωρινή εκκένωση

Λήξη συναγερμού στο αεροδρόμιο του Αμβούργου - Ξανάνοιξε το αεροδρόμιο μετά την προσωρινή εκκένωση

Σε κανονικούς ρυθμούς επανέρχεται το αεροδρόμιο του Αμβούργου το οποίο εκκενώθηκε προσωρινά νωρίτερα το απόγευμα της Κυριακής 12/2 μετά τη διαρροή μιας ουσίας που προκάλεσε αναπνευστικά προβλήματα σε περίπου 50 υπαλλήλους και επιβάτες.

Μια εκπρόσωπος του αεροδρομίου ανέφερε ότι οι πτήσεις εκτελούνται ξανά από τις 13.45 (τοπική ώρα). 

Ο ιστότοπος flightradar24.com που παρακολουθεί τις πτήσεις σε όλον τον κόσμο ανέφερε ότι ορισμένα αεροσκάφη που επρόκειτο να προσγειωθούν στο Αμβούργο άλλαξαν πορεία και κατευθύνθηκαν σε άλλα, γειτονικά αεροδρόμια.

Η πυροσβεστική υπηρεσία προσπαθεί να καθορίσει τι είδους ήταν η ουσία που προκάλεσε πανικό στο αεροδρόμιο και από πού προήλθε.

Η διαρροή σημειώθηκε στον χώρο ελέγχου των επιβατών και των αποσκευών τους. 

Όλοι οι επιβάτες οδηγήθηκαν έξω από το αεροδρόμιο αλλά τους επιτράπηκε να ξαναμπούν μέσα λίγη ώρα αργότερα.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ  ΕΠΙΣΗΣ: 

Εκκενώθηκε το αεροδρόμιο στο Αμβούργο - Ουσία δηλητηρίασε περισσότερους από 50 ανθρώπους

 

ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Αναμέναμε όλη μέρα τον ανασχηματισμό… αλλά οι ανακοινώσεις παίρνουν νέα παράταση- Οι τελευταίες πινελιές του Χριστοδουλίδη και τα ονόματα που «κλειδώνουν»

Αναμέναμε όλη μέρα τον ανασχηματισμό… αλλά οι ανακοινώσεις παίρνουν νέα παράταση- Οι τελευταίες πινελιές του Χριστοδουλίδη και τα ονόματα που «κλειδώνουν»

Η αναμονή για τον πολυσυζητημένο ανασχηματισμό της κυβέρνησης παρατείνεται, καθώς παρά τις προσδοκίες για ανακοινώσεις εντός της ημέρας, αυτές τελικά μετατίθενται για αργότερα. Σύμφωνα με πληροφορίες, ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, συνεχίζει να βάζει τις τελευταίες πινελιές στο νέο κυβερνητικό σχήμα, προχωρώντας στις τελικές του αποφάσεις.

BEST OF TOTHEMAONLINE