Δύσκολες ώρες για την Κύπρια socialite! «Καλό Παράδεσιο αγαπημένη μου...»

Δύσκολες ώρες για την Κύπρια socialite! «Καλό Παράδεσιο αγαπημένη μου...»

Οι φίλοι της έσπευσαν να της συλληπηθούν για την μεγάλη της απώλεια...

Η Βανέσσα Πομπόνη μοιράστηκε με τους διαδικτυακούς της φίλους την μεγάλη απώλεια και τον χαμό της πολυαγαπημένης της γιαγιας, η οποία έφυγε από την ζωή, την Κυριακή, 12/2.

Όπως έγραψε η Κόμισσα Βανέσσα Πομπόνη στα social media: «Καλό Παράδεσιο αγαπημένη μου γιαγιούλα… Πανάλαφρη η ψυχούλα σου θα είναι κοντά μας για πάντα το ξέρω».

Image may contain: 1 person, text

Image may contain: 1 person, standing

Εμείς στέλνουμε τα ειλικρινή μας συλληπητήρια και ευχόμαστε στην πολυαγαπημένη γιαγιά της Βανέσσας να είναι ελαφρύ το σ΄πωμα που την σκεπάζει. 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Χριστοδουλίδης για Pegasus-1: «Επιβεβαιώνεται το ενεργειακό δυναμικό της Κύπρου – Προχωρούμε με συνέπεια»

Χριστοδουλίδης για Pegasus-1: «Επιβεβαιώνεται το ενεργειακό δυναμικό της Κύπρου – Προχωρούμε με συνέπεια»

Η νέα ανακάλυψη φυσικού αερίου στην κυπριακή αποκλειστική οικονομική ζώνη (ΑΟΖ) στο Pegasus-1 στο Οικόπεδο 10 επιβεβαιώνει το ενεργειακό δυναμικό της Κύπρου, αναφέρει σε ανάρτησή του ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης μετά από τηλεδιάσκεψη που είχε το απόγευμα της Δευτέρας με στελέχη της ExxonMobil.