Στον αέρα η Γενεύη 2 – Τα θέλω του Ακιντζί για να πραγματοποιηθεί η διάσκεψη

Στον αέρα η Γενεύη 2 – Τα θέλω του Ακιντζί για να πραγματοποιηθεί η διάσκεψη

Δεν πάει στη Γενεύη ο Ακιντζί αν δεν συμφωνηθεί πρώτα η εκ περιτροπής Προεδρία και η αποτελεσματική συμμετοχή των Τ/κ στους θεσμούς του νέου ομόσπονδου κράτους αλλά και οι 4 ελευθερίες των Τούρκων υπηκόων.

Του Τάσου Χριστοδούλου

Αυτό μεταδίδεται τις τελευταίες ώρες στα Μ.Μ.Ε κάτι που φέρεται να επιβεβαιώνεται και από το Προεδρικό το οποίο σημειώνει ότι τίποτα δεν πρέπει να θεωρείται δεδομένο.

Την ίδια ώρα ο Μουσταφά Ακιντζί και η Τ/κ κοινότητα αντιδρούν έντονα μετά την ψήφιση από την ολομέλεια της Κυπριακής βουλής την διδασκαλεία του ενωτικού δημοψηφίσματος στα Ε/κ σχολεία. 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Διαφάνεια, αμεροληψία και δημόσια λογοδοσία: Τα ερωτήματα που ανακύπτουν γύρω από την επιλογή της επικεφαλής της έρευνας για το «Κράτος Μαφία»

Διαφάνεια, αμεροληψία και δημόσια λογοδοσία: Τα ερωτήματα που ανακύπτουν γύρω από την επιλογή της επικεφαλής της έρευνας για το «Κράτος Μαφία»

Η εμπιστοσύνη των πολιτών στους θεσμούς δεν εξαρτάται μόνο από το τελικό αποτέλεσμα μιας έρευνας αλλά, πρωτίστως, από την πεποίθηση ότι κάθε στάδιο της διαδικασίας πραγματοποιήθηκε με απόλυτη ανεξαρτησία, διαφάνεια και αντικειμενικότητα. Όταν πρόκειται για υποθέσεις που προκαλούν έντονο δημόσιο ενδιαφέρον και απασχολούν την κυπριακή κοινωνία, η ανάγκη αυτή καθίσταται ακόμη πιο επιτακτική.

BEST OF TOTHEMAONLINE