Στον αέρα η Γενεύη 2 – Τα θέλω του Ακιντζί για να πραγματοποιηθεί η διάσκεψη

Στον αέρα η Γενεύη 2 – Τα θέλω του Ακιντζί για να πραγματοποιηθεί η διάσκεψη

Δεν πάει στη Γενεύη ο Ακιντζί αν δεν συμφωνηθεί πρώτα η εκ περιτροπής Προεδρία και η αποτελεσματική συμμετοχή των Τ/κ στους θεσμούς του νέου ομόσπονδου κράτους αλλά και οι 4 ελευθερίες των Τούρκων υπηκόων.

Του Τάσου Χριστοδούλου

Αυτό μεταδίδεται τις τελευταίες ώρες στα Μ.Μ.Ε κάτι που φέρεται να επιβεβαιώνεται και από το Προεδρικό το οποίο σημειώνει ότι τίποτα δεν πρέπει να θεωρείται δεδομένο.

Την ίδια ώρα ο Μουσταφά Ακιντζί και η Τ/κ κοινότητα αντιδρούν έντονα μετά την ψήφιση από την ολομέλεια της Κυπριακής βουλής την διδασκαλεία του ενωτικού δημοψηφίσματος στα Ε/κ σχολεία. 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

Ανάλυση: Καταστατικό συνέδριο ΔΗΣΥ με δείγματα πολιτικού ρεβανσισμού – Οι διαγραφές υπουργών και η αυτοπαγίδευση

Ανάλυση: Καταστατικό συνέδριο ΔΗΣΥ με δείγματα πολιτικού ρεβανσισμού – Οι διαγραφές υπουργών και η αυτοπαγίδευση

Δύο χρόνια μετά τις προεδρικές εκλογές και τα όσα τον «πλήγωσαν», ο ΔΗΣΥ έλαβε την απόφαση μέσα από το καταστατικό συνέδριο που πραγματοποιήθηκε το Σάββατο, να πράξει  αυτό, που δεν τολμούσε να πράξει, αμέσως μετά τις εκλογές.

BEST OF TOTHEMAONLINE