Ακιντζί: «Σοβαρό πλήγμα στις διαπραγματεύσεις η απόφαση της Βουλής για το ενωτικό δημοψήφισμα»

Ακιντζί: «Σοβαρό πλήγμα στις διαπραγματεύσεις η απόφαση της Βουλής για το ενωτικό δημοψήφισμα»

Σοβαρό πλήγμα στις διαπραγματεύσεις αποτελεί η απόφαση της Βουλής των Αντιπροσώπων για να εορτάζεται στα σχολεία το ενωτικό δημοψήφισμα του 1950, σύμφωνα με τον Τ/κ ηγέτη Μουσταφά Ακιντζί.

Σε ανάρτηση του στον προσωπικό λογαριασμό του στο Twitter, ο κ. Ακιντζί αναφέρει ότι : “Η απόφαση της ε/κ βουλής να εορτάζεται στα σχολεία το ενωτικό δημοψήφισμα του 1950 αποτελεί σοβαρό πλήγμα στις προσπάθειες για λύση του Κυπριακού. Κατηγορηματικά εκφράζω την αντίθεσή μου και καταδικάζω την απόφαση αυτή”.

Συνεχίζοντας ο κ. Ακιντζί αναφέρει ότι “αυτό που πρέπει να κάνει ο κ. Αναστασιάδης είναι να εκφράσει την ξεκάθαρη αντίθεση του στην απόφαση αυτή και το ΔΗΣΥ και το ΑΚΕΛ, ως τα κόμματα που εκφράζουν τη στήριξη τους για ομόσπονδη λύση του Κυπριακού, μαζί να προβούν στις προσπάθειες που χρειάζεται για να ακυρωθεί η απόφαση”

ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Κι άλλος νεκρός στις Φυλακές – Ανοιχτά όλα τα ενδεχόμενα – Οι πρώτες πληροφορίες

Κι άλλος νεκρός στις Φυλακές – Ανοιχτά όλα τα ενδεχόμενα – Οι πρώτες πληροφορίες

Νεκρός βρέθηκε νεαρός κρατούμενος στις Κεντρικές Φυλακές.

BEST OF TOTHEMAONLINE