ΚΟΙΝΩΝΙΑ

H Δημοτική Σύμβουλος Στροβόλου απαντά για το «παράνομο» παρκάρισμα σε χώρο αναπήρων: «Ήταν λάθος μου αλλά ήταν ανάγκη…»

H Δημοτική Σύμβουλος Στροβόλου απαντά για το «παράνομο» παρκάρισμα σε χώρο αναπήρων: «Ήταν λάθος μου αλλά ήταν ανάγκη…»

Με δηλώσεις της στο ToThemaOnline, η Δημοτική Σύμβουλος Στροβόλου Φρόσω Γεωργιάδη θέλησε να αποκαταστήσει την όλη αλήθεια γύρω από το «σούσουρο» που προκλήθηκε για την επιλογή της να σταθμεύσει σε χώρο αναπήρων.

Της Μαρινέλλας Παναγιώτου

Την Κυριακή (12/2), κυκλοφόρησαν κάποιες φωτογραφίες στο διαδίκτυο, με το όχημα της κ. Φρόσως Γεωργιάδη, σταθμευμένο σε χώρο στάθμευσης για άτομα με αναπηρίες, προκαλώντας μάλιστα ποικίλες αντιδράσεις.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Διαδικτυακή επίθεση σε Δημοτικό Σύμβουλο Στροβόλου – Το λάθος της που ο κόσμος θέλει να πληρώσει – ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

Η ίδια η Δημοτική Σύμβουλος δήλωσε σχετικά με το γεγονός  στην ιστοσελίδα μας: «Την Κυριακή (12/2) το πρωί χρησιμοποίησα όντως το παρκινγκ αναπήρων της Τράπεζας που ήταν κλειστή εκείνη την στιγμή, το οποίο βρισκόταν κοντά στην Εκκλησία της Ελεούσας που θα πήγαινα, ρώτησα όμως τον φύλακα πριν το χρησιμοποιήσω, ο οποίος μου απάντησε θετικά».

Το παράπονο της κ. Φρόσως από το άτομο που φωτογράφισε το όχημά της και το δημοσίευσε στο διαδίκτυο αλλά και από τους άλλους που την έκριναν ήταν: «Κανείς δεν σκέφτηκε μήπως υπήρχε ανάγκη. Είμαι καρκινοπαθής και δεν το έκρυψα ποτέ, έχω προβλήματα με τα γόνατά μου τα οποία είναι και εγχειρισμένα, την Παρασκευή (10/2), υποβλήθηκα σε εξετάσεις για τον μυελό τον οστών και πέρασα μεγάλο πόνο».

Η κ. Γεωργιάδη, δεν έκρυψε ποτέ ότι πάσχει από καρκίνο, αντιθέτως είναι άτομο το οποίο αφότου πάλεψε με την ζωή και κέρδισε, τώρα στηρίζει και δίνει δύναμη και σε άλλα άτομα που πάσχουν από την ίδια νόσο.

«Κακώς στο τέλος έπραξα με αυτό τον τρόπο, αλλά ήταν ανάγκη. Αν αποταθώ στον Σύνδεσμο Αναπήρων, θα μου δώσουν την σχετική κάρτα. Δεν ήθελα να εκμεταλλευτώ την ιδιότητα μου», μας είπε η κ. Φρόσω.

Επίσης η Δημοτική Σύμβουλος Στροβόλου μας επισήμανε ότι, «την κάρτα μου που φωτογράφησαν, την έχω πάντα στο αυτοκίνητο για να μπορεί όποιος θέλει να αποταθεί σε εμένα όταν χρειαστεί κάτι».

Αξίζει να σημειωθεί ότι η κόρη της κ. Γεωργιάδη, όταν είδε τις φωτογραφίες και τα σχόλια του κόσμου, θύμωσε γιατί κάποιοι «κακοθελητές» δημοσίευσαν και φωτογραφία με τον πρόσωπο της Δημοτικής Συμβούλου ώστε να την «ρεζιλέψουν», κάτι που θεωρείται καταπάτηση προσωπικών δεδομένων και δικαιωμάτων.  

Τέλος, η κ. Γεωργιάδη, θέλησε να μας τονίσει ότι, «η μόνη μου αποστολή στην ζωή είναι να βοηθήσω όποιον χρειαστεί και σέβομαι και τους ανάπηρους αλλά και κάθε συνάνθρωπό μας».  

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



ΠτΔ για μεταναστευτικό: «Δεν μπορούμε να συνεχίσουμε με την κατάσταση ως έχει» - Συναντήθηκε με τον Πρωθυπουργό του Λιβάνου

ΠτΔ για μεταναστευτικό: «Δεν μπορούμε να συνεχίσουμε με την κατάσταση ως έχει» - Συναντήθηκε με τον Πρωθυπουργό του Λιβάνου

Πακέτο στήριξης ενός δισεκατομμυρίου ευρώ για τον Λίβανο ανακοίνωσε την Μεγάλη Πέμπτη η Πρόεδρος της Ευρωπαϊκής Επιτροπής, Ούρσουλα φον ντερ Λάιεν, η οποία επισκέφθηκε τη Βηρυτό μαζί με τον  Πρόεδρο της Δημοκρατίας, Νίκο Χριστοδουλίδη, για συνομιλίες σχετικά με το μεταναστευτικό.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top