Πασίγνωστος Έλληνας τραγουδιστής παντρεύτηκε την ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου! Στα κρυφά! ΦΩΤΟ

Πασίγνωστος Έλληνας τραγουδιστής παντρεύτηκε την ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου! Στα κρυφά! ΦΩΤΟ

Με πολιτικό γάμο, με την εγκυμονούσα του σύζυγο να λάμπει από ευτυχία...

Παντρεύτηκε σήμερα, 14/2, και δεν το πήρε κανείς χαμπάρι! Ανήμερα του Αγίου Βαλεντίνου επέλεξε να παντρευτεί με πολιτικό γάμο την αγαπημένη του που σε δύο μήνες θα φέρει στον κόσμο τον καρπό του έρωτά τους.

Το ευτυχισμένο ζευγάρι ανέβηκε μυστικά τα σκαλιά του Δημαρχείου Μοσχάτου και ιδού και η απόδειξη στην ακόλουθη φωτογραφία! Σύμφωνα με το iapopsi ο Κώστας Δόξας και παντρεύτηκε την σύντροφό του, Μαρία Δεληθανάση και όπως μπορείτε να δείτε έλαμπαν από ευτυχία, έχοντας δίπλα τους την οικογένειά τους.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Επιβεβαίωση ΥΠΑΜ: Θα γίνουν κοινές ασκήσεις Κύπρου-Ελλάδας-Ισραήλ - Τι αφορούν

Επιβεβαίωση ΥΠΑΜ: Θα γίνουν κοινές ασκήσεις Κύπρου-Ελλάδας-Ισραήλ - Τι αφορούν

Θα γίνουν κοινές ασκήσεις μεταξύ Κύπρου, Ελλάδας και Ισραήλ στο πλαίσιο του προγραμματισμού των δραστηριοτήτων του ΓΕΕΦ για το 2026 με φίλες και συμμαχικές χώρες και διοργάνωση διμερών, τριμερών ή άλλων μορφών ασκήσεων, δήλωσε στο ΚΥΠΕ ο Υπουργός Άμυνας, Βασίλης Πάλμας.

BEST OF TOTHEMAONLINE