Ανείπωτη τραγωδία – Μητέρα έστειλε γράμμα στα 5 παιδιά της για την μέρα του Αγίου Βαλεντίνου – Την ανακάλυψε η Αστυνομία νεκρή σε παραλία – ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

Ανείπωτη τραγωδία – Μητέρα έστειλε γράμμα στα 5 παιδιά της για την μέρα του Αγίου Βαλεντίνου – Την ανακάλυψε η Αστυνομία νεκρή σε παραλία – ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

Συγκλονίζει η τραγωδία που ζει μια οικογένεια πέντε παιδιών όταν η μητέρα τους βρέθηκε νεκρή σε παραλία.

Μόλις λίγα εικοσιτετράωρα πριν τον τραγικό της θάνατο, η Lisa Williams, έστειλε μια κάρτα με πέντε σοκολάτες για τα πέντε της παιδιά.

Η γυναίκα είχε πρόσφατα χωρίσει από τον άνδρα της και δημοσίευσε στον προσωπικό της λογαριασμό σε μέσα κοινωνικής δικτύωσης την φωτογραφία με την κάρτα που έστειλε στα παιδιά της.

Η κάρτα «μοίραζε» τις σοκολάτες στα πέντε παιδιά και τους ανέφερε πως θα τους έβλεπε σύντομα και πως της έλειπαν πάρα πολύ.

Οι σοκολάτες ήταν η αγαπημένες των παιδιών της. Ακόμη άφησε για την κόρη της ένα μενταγιόν, το οποίο και της είπε να φορέσει όταν μεγαλώσει.

Η γυναίκα βρέθηκε το βράδυ της Κυριακής 12/2 νεκρή σε παραλία στην Ουαλία, με πολλά εγκαύματα στο σώμα της.

Η κάρτα ήταν η ένδειξη αγάπης της μητέρας προς τα πέντε της παιδιά. 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Σημαντική επίσκεψη ΠτΔ στο Λονδίνο - Σηματοδοτεί την έναρξη της εκστρατείας «Minds in Cyprus»

Σημαντική επίσκεψη ΠτΔ στο Λονδίνο - Σηματοδοτεί την έναρξη της εκστρατείας «Minds in Cyprus»

Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Νίκος Χριστοδουλίδης, αναχωρεί σήμερα το απόγευμα για το Λονδίνο, σηματοδοτώντας την έναρξη της εμβληματικής εκστρατείας για επαναπατρισμού ταλέντου στην Κύπρο, «Minds in Cyprus», με την πρώτη μεγάλη εκδήλωση να πραγματοποιείται αύριο, 21 Μαΐου, στο Ηνωμένο Βασίλειο.