ΛΕΜΕΣΟΣ: Τον ανέκοψαν για έλεγχο και του πήραν τα ναρκωτικά

ΛΕΜΕΣΟΣ: Τον ανέκοψαν για έλεγχο και του πήραν τα ναρκωτικά

Ποσότητα κάνναβης πέραν των 260 γραμμαρίων κατάσχεσε την Τρίτη 14/2, στη Λεμεσό, η ΥΚΑΝ (Επαρχιακό Κλιμάκιο Λεμεσού), μέλη της οποίας συνέλαβαν 41χρονο κάτοικο Λεμεσού.

Γύρω στις 2.35μ.μ. την Τρίτη 14/2, στη λεωφόρο Αμαθούντος, στην Παρεκκλησιά, τα μέλη της ΥΚΑΝ, ανέκοψαν για έλεγχο αυτοκίνητο, που οδηγούσε 41χρονος.

Κατά τη διάρκεια έρευνας που ακολούθησε, εντοπίστηκαν και κατασχέθηκαν ποσότητα κάνναβης βάρους 250 γραμμαρίων περίπου και το χρηματικό ποσό των €1,428.
 
Στη συνέχεια, διενεργήθηκε έρευνα στην οικία του 41χρονου, στη Λεμεσό, όπου εντοπίστηκαν και κατασχέθηκαν ποσότητα κάνναβης, βάρους 12 γραμμαρίων περίπου, μία ηλεκτρονική ζυγαριά και το χρηματικό ποσό των €1,500.
 
Εναντίον του 41χρονου, εξασφαλίστηκε δικαστικό ένταλμα σύλληψης, δυνάμει του οποίου συνελήφθη και τέθηκε υπό κράτηση για διευκόλυνση των ανακρίσεων.

Η ΥΚΑΝ (Επαρχιακό Κλιμάκιο Λεμεσού) διερευνά την υπόθεση.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΠτΔ: Ιούνιο η υπογραφή αμυντικής συμφωνίας με τη Γαλλία, με την οποία έχουμε την ισχυρότερη συνεργασία

ΠτΔ: Ιούνιο η υπογραφή αμυντικής συμφωνίας με τη Γαλλία, με την οποία έχουμε την ισχυρότερη συνεργασία

Στη συμφωνία που θα διαλαμβάνει την παρουσία γαλλικών δυνάμεων σε κυπριακό έδαφος για ανθρωπιστικούς σκοπούς αναφέρθηκε σήμερα ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Νίκος Χριστοδουλίδης, ο οποίος επεσήμανε ότι η Γαλλία είναι το κράτος μέλος της ΕΕ με το οποίο η Κύπρος έχει την πιο ισχυρή συνεργασία σε όλα τα επίπεδα.

BEST OF TOTHEMAONLINE