Μουρλάθηκε ο Αναγιωτός; Κυκλοφορεί στα πάρκα κουστουμαρισμένος με ένα σκυλί και δείχνει σε όλους το χέρι του! ΦΩΤΟ

Μουρλάθηκε ο Αναγιωτός; Κυκλοφορεί στα πάρκα κουστουμαρισμένος με ένα σκυλί και δείχνει σε όλους το χέρι του! ΦΩΤΟ

Στο οποίο έχει γράψει με κεφαλαία γράμματα την λέξη «STOP»...

Ο ταλαντούχος Κύπριος ηθοποιός δεν τρελάθηκε, απλά με ένα ακραίο τρόπο προσπαθεί να βάλει τέρμα στις βάναυσες συμπεριφορές με τις οποίες έρχόμαστε αντιμετωποι καθημερινά και αφορούν στην κακοποίηση των ζώων.

Η παρακάτω φωτογράφιση πραγματοποιήθηκε με σκοπό να βάλει τέρμα στην κακοποίηση των ζώων. Γι αυτόν τον λόγο έχει γράψει στο χέρι του με καφαλαία γράμματα την λέξη «STOP».

Ο Κύπριος ηθοποιός αγαπά πάρα πολύ τα ζώα, οπόταν η συγκεκριμένη εκστρατεία για αυτόν ήταν απλά ένα από τα καθήκοντα του ως άνθρωπος που σέβεται την ύπαρξή του, αλλά και τα υπόλοιπα όντα.

Ο Γιώργος Αναγιωτός στέλνει το μήνυμα « Τέλος στην κακοποίηση των ζώων» σε μια φωτογράφιση με ένα πανέμορφο σκυλάκι PUG, που έλαβε χώρα στην Αθηαίνου και στο Κίτι. 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Κυπριακό: Βλέπει Γκουτέρες η Ολγκίν - «Σοβαρές συζητήσεις πριν συγκληθεί διάσκεψη 5+1»

Κυπριακό: Βλέπει Γκουτέρες η Ολγκίν - «Σοβαρές συζητήσεις πριν συγκληθεί διάσκεψη 5+1»

Στη Νέα Υόρκη θα βρίσκεται αυτή τη βδομάδα η Προσωπική του Απεσταλμένη του ΓΓ του ΟΗΕ για το Κυπριακό, Μαρία Άνχελα Ολγκίν και αναμένεται να συναντηθεί με τον Γενικό Γραμματέα, Αντόνιο Γκουτέρες, είπε ο Εκπρόσωπος Τύπου του Γενικού Γραμματέα του ΟΗΕ, Στεφάν Ντουζαρίκ.