ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ ΡΕΠΟΡΤΑΖ

ΑΓ. ΝΑΠΑ: Κάλεσαν μέσα για κατάθεση την φαρμακοποιό Μ.Μ. που έδωσε «ΖΑΝΑΞ» σε 16χρονη χωρίς συνταγή

ΑΓ. ΝΑΠΑ: Κάλεσαν μέσα για κατάθεση την φαρμακοποιό Μ.Μ. που έδωσε «ΖΑΝΑΞ» σε 16χρονη χωρίς συνταγή

Με τη δέουσα σοβαρότητα εξετάζεται από τον αστυνομικό σταθμό της Αγίας Νάπας, η υπόθεση πώλησης χαπιών XANAX σε ανήλικη.

Του Φάνη Μακρίδη

Όπως είναι γνωστό, το θέμα πήρε διαστάσεις μετά και από την δημόσια καταγγελία του περιστατικού από τον πατέρα της ανήλικης. Βάσει των όσων είμαστε σε θέση να γνωρίζουμε, η μαθήτρια που πήρε τα χάπια ούσα σε κακή ψυχολογική κατάσταση και κατέληξε στο Νοσοκομείο, κλήθηκε πάλι για κατάθεση.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: ΕΛ. ΑΜΜΟΧΩΣΤΟΣ: Η 16χρονη πήρε τουλάχιστον 10 XANAX πριν καταλήξει στο νοσοκομείο – Απίστευτη απάντηση της φαρμακοποιού στον πατέρα της- ΕΓΓΡΑΦΑ

 

Στον αστυνομικό σταθμό για κατάθεση κλήθηκε και η φαρμακοποιός M.M.. Η τελευταία, σύμφωνα με την σε βάρος της καταγγελία, φέρεται να έδωσε τα χάπια στην 16χρονη χωρίς ιατρική συνταγή, με την προϋπόθεση η ανήλικη να προσκομίσει βεβαιωτικό ιατρικό έγγραφο την επομένη.

Ταυτόχρονα, από τον αστυνομικό σταθμό της Αγίας Νάπας έχουν στείλει επίσημες επιστολές στις Φαρμακευτικές Υπηρεσίες αλλά και στο υπουργείο Υγείας, για να διαπιστωθεί ακριβώς τι προκαλεί η χρήση του εν λόγω χαπιού, αλλά και να πιστοποιηθεί ότι πράγματι είναι παράνομη η χορήγηση XANAX 1mg χωρίς ιατρική συνταγή. Εφόσον επιβεβαιωθεί κάτι τέτοιο, πλέον θα μιλούμε περί ποινικών ευθυνών.

Εδώ να σημειωθεί ότι όλες οι ενέργειες των στελεχών του αστυνομικού σταθμού Αγίας Νάπας γίνονται σε συνεννόηση με την Νομική Υπηρεσία λόγω και των  ιδιαιτεροτήτων του όλου ζητήματος, καθώς σχετίζεται με ανήλικη. Αυτό καταδεικνύει και τον τρόπο με τον οποίο προσεγγίζεται το όλο θέμα από τους αστυνομικούς που διερευνούν την όλη υπόθεση.

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Τα έκαναν «Γης Μαδιάμ» στη Λεμεσό - Βίντεο από την άγρια συμπλοκή, η κατάσταση της υγείας των τραυματιών

Ηλεκτροπληξία: Οι κίνδυνοι και πώς μπορείς να προστατευθείς - Χιλιάδες τα ακατάλληλα υλικά στην αγορά

Απαγόρευση κινητών: Θα εφαρμοστεί με τη νέα σχολική χρονιά; Οι διαφωνίες και τα «στρατόπεδα» στη Βουλή

Σε πολιτικό συνέδριο τον Οκτώβριο οδηγείται η ΕΔΕΚ - Δεν τίθεται θέμα παραίτησης της ηγεσίας

Λευκός καπνός στη Σύνοδο Κορυφής - Συμφωνία των «27» για Φον ντερ Λάιεν, Κόστα και Κάλας

Μονή Αββακούμ: Ο Νεκτάριος φέρεται να εξόφλησε αυτοκίνητο με εισφορές πιστών – «Ο Ταμασού έχει έκθεση που τον δικαιώνει…»



Συγχαρητήρια ΠτΔ σε Φον ντερ Λάιεν, Κόστα και Κάλας - «Η ΕΕ θα προσφέρει ακόμη περισσότερα στους πολίτες της»

Συγχαρητήρια ΠτΔ σε Φον ντερ Λάιεν, Κόστα και Κάλας - «Η ΕΕ θα προσφέρει ακόμη περισσότερα στους πολίτες της»

O Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης συνεχάρη τους Ούρσουλα φον ντερ Λάιεν, τον Αντόνιο Κόστα και την Κάγια Κάλας για την επιλογή τους για την ηγεσία των θεσμών της ΕΕ.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top