Έχω τον τρόπο ν' αντιδράσω, δηλώνει ο Πρόεδρος για το θέμα ενωτικού δημοψηφίσματος

Έχω τον τρόπο ν' αντιδράσω, δηλώνει ο Πρόεδρος για το θέμα ενωτικού δημοψηφίσματος

Έχω τον τρόπο ν` αντιδράσω, ήταν η απάντηση που έδωσε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Αναστασιάδης απαντώντας σε ερώτηση απόψε πώς θα αντιδράσει αν ο Τουρκοκύπριος ηγέτης Μουσταφά Ακιντζί θέσει το θέμα του ενωτικού δημοψηφίσματος κατά την αυριανή τους συνάντηση, προσθέτοντας την ίδια ώρα ότι ήδη η γραπτή του δήλωση «ομιλεί αφ` εαυτής».

Ο Πρόεδρος Αναστασιάδης είχε ερωτηθεί σχετικά στο περιθώριο της τελετής απονομής των Βραβείων Νεολαίας, στη Λεμεσό. 

«Έχω τον τρόπο να αντιδράσω. Ήδη η γραπτή μου δήλωση ομιλεί αφ’ εαυτής», απάντησε.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Κυπριακό σε οριακή καμπή: Νίκος Χριστοδουλίδης και Αντόνιο Γκουτέρες συναντώνται στις Βρυξέλλες - Προσπάθεια για επανεκκίνηση των συνομιλιών

Κυπριακό σε οριακή καμπή: Νίκος Χριστοδουλίδης και Αντόνιο Γκουτέρες συναντώνται στις Βρυξέλλες - Προσπάθεια για επανεκκίνηση των συνομιλιών

Σε μια χρονική συγκυρία όπου το Κυπριακό παραμένει εγκλωβισμένο σε παρατεταμένη στασιμότητα, η συνάντηση του Προέδρου της Δημοκρατίας Νίκου Χριστοδουλίδης με τον Γενικό Γραμματέα των Ηνωμένων Εθνών Αντόνιο Γκουτέρες σήμερα στις Βρυξέλλες, αποκτά χαρακτήρα πέραν του τυπικού. Πρόκειται για μια πολιτική κίνηση με σαφή στόχευση: να επαναφέρει το Κυπριακό σε τροχιά ουσιαστικών διαπραγματεύσεων, σε μια περίοδο όπου το αδιέξοδο παγιώνεται και οι αποκλίσεις βαθαίνουν.

BEST OF TOTHEMAONLINE