Τον απόλυτο τρόμο έζησε γυναίκα στη Λεμεσό – Ληστές εισέβαλαν στο υπνοδωμάτιο της και προσπάθησαν να την πνίξουν

Τον απόλυτο τρόμο έζησε γυναίκα στη Λεμεσό – Ληστές εισέβαλαν στο υπνοδωμάτιο της και προσπάθησαν να την πνίξουν

Μια βίαιη ληστεία διαπράχθηκε το βράδυ της Τετάρτης (15/2) στη Λεμεσό όταν ληστές εισέβαλαν στο υπνοδωμάτιο γυναίκας κτυπώντας την με γροθιές και προσπαθώντας να την πνίξουν.

Συγκεκριμένα η αστυνομία αναφέρει ότι καταγγέλθηκε τα μεσάνυκτα της Τετάρτης (15/2) από γυναίκα κάτοικο Λεμεσού, ότι γύρω στις 11:20 μ.μ., άγνωστοι εισήλθαν στο διαμέρισμά της και αφού την κτύπησαν της έκλεψαν διάφορα προσωπικά της αντικείμενα.

Σύμφωνα με την παραπονούμενη, ενώ βρισκόταν μόνη στο διαμέρισμά της, δύο άτομα τα οποία είχαν καλυμμένα τα πρόσωπα τους, εισήλθαν στο υπνοδωμάτιο της και ζήτησαν να τους δώσει χρήματα.

Ένας εκ των δραστών, της πίεσε το κεφάλι χρησιμοποιώντας μαξιλάρι, ενώ την κτύπησε με δύο γροθιές στο πρόσωπο.

Οι δράστες κατάφεραν και έκλεψαν διάφορα προσωπικά της αντικείμενα, όπως ρολόγια, χρυσαφικά κ.α, και στη συνέχεια τράπηκαν σε φυγή προς άγνωστη κατεύθυνση.

Το ΤΑΕ Λεμεσού συνεχίζει τις εξετάσεις

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

LIVE: Ο Τραμπ κατηγορεί το Ιράν ότι δεν αφήνει το πετρέλαιο να περάσει από τα Στενά του Ορμούζ - «Δεν είναι αυτό που συμφωνήσαμε»

LIVE: Ο Τραμπ κατηγορεί το Ιράν ότι δεν αφήνει το πετρέλαιο να περάσει από τα Στενά του Ορμούζ - «Δεν είναι αυτό που συμφωνήσαμε»

Ενώ οι ΗΠΑ και το Ιράν προετοιμάζονται για συνομιλίες στο Πακιστάν, το Ισραήλ συνεχίζει να βομβαρδίζει τον Λίβανο, όπου στις επιθέσεις της Τετάρτης σκοτώθηκαν πάνω από 300 άνθρωποι, ανάμεσά τους 33 παιδιά. Σύμφωνα με αμερικανικά ΜΜΕ, οι Ιρανοί διαπραγματευτές έφτασαν στο Ισλαμαμπάντ. Δείτε όλες τις εξελίξεις στο ThemaOnline:

BEST OF TOTHEMAONLINE