Πυροβολεί ο Πιέρος από το Bilbao στην Ισπανία! Τι δείχνει στους φίλους του; ΦΩΤΟ

Πυροβολεί ο Πιέρος από το Bilbao στην Ισπανία! Τι δείχνει στους φίλους του; ΦΩΤΟ

Ο άσος του ΑΠΟΕΛ ανέβασε στο instagram του μερικές από τις στιγμές του πριν τον μεγάλο αγώνα της Πέμπτης, 16/2.

Προφανώς είναι έτοιμος για το παιχνίδι της Πέμπτης, 16/2 με την ισπανική ομάδα  και γι αυτό μοιράστηκε με τους διαδικτυακούς του φίλους στιγμές από το πρωινό του ξύπνημα.

Ο παίκτης του ΑΠΟΕΛ ανέβασε στο instagram του την θέα που απολαμβάνει στο Bilbao, κάτι που ομολογουμένως αξίζει να δείτε στέλνοντας τις «Καλημέρες του» στην Κύπρο.

Πάρακάτω ακολουθούν στιγμιότυπα από το video του άσου του ΑΠΟΕΛ! Εμείς του ευχόμαστε καλή επιτυχία...

Image may contain: sky, outdoor and text

Image may contain: outdoor and text

Image may contain: text

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Κατηγορεί τον ΠτΔ για «προσβολή» των Τ/κ ο Τατάρ - «Εξυπηρετεί τις δικές του ατζέντες, οξύνει τις εντάσεις»

Κατηγορεί τον ΠτΔ για «προσβολή» των Τ/κ ο Τατάρ - «Εξυπηρετεί τις δικές του ατζέντες, οξύνει τις εντάσεις»

Για «προσβολή» των Τουρκοκυπρίων από τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας Νίκο Χριστοδουλίδη με τις δηλώσεις του σε σχέση με την υπόθεση παράνομης κράτησης των 5 Ελληνοκυπρίων στα κατεχόμενα, κάνει λόγο ο Ερσίν Τατάρ.

BEST OF TOTHEMAONLINE