Παρεβρέθηκε και ο Αρχηγός της Αστυνομίας στην αντιτρομικρατική άσκηση στο Τhe Mall - Βίντεο - Φωτογραφίες

Παρεβρέθηκε και ο Αρχηγός της Αστυνομίας στην αντιτρομικρατική άσκηση στο Τhe Mall - Βίντεο - Φωτογραφίες

Η μεγάλη αντιτρομοκρατική άσκηση προκάλεσε πανικό σε όσους παραβρίσκονταν στο The Mall of Cyprus και σε όσους δεν είχαν ενημερωθεί εγκαίρως, και κάποιοι από αυτούς θεώρησαν ότι ήταν μία αληθινή τρομοκρατία, με πραγματικούς ομήρους και τραυματίες.

 

Της Χρύσως Καλούδη 

Η Αστυνομία ήταν σε πλήρη ετοιμότητα, είχαν περιτυλίξει το μέρος με ασθενοφόρα, πυροσβεστικά οχήματα, ελικόπτερο και Αστυνομικούς, οι οποίοι ήταν οπλισμένοι.

 

 

 

Προς στο τέλος της άσκησης, παρευρέθηκε και ο Αρχηγός της Αστυνομίας, ο οποίος είχε αναφέρει στο κοινό τους λόγους της άσκησης και κατά πόσο σημαντικό είναι να είμαστε σε εγρήγορση αν προκύψει το οτιδήποτε.

Καθησυχάζοντας το κοινό,ο Αρχηγός της Αστυνομίας, ανέφερε ότι «δεν έχουμε απειληθεί για οποιαδήποτε τρομοκρατική επίθεση, παρόλα αυτά όμως, λαμβάνοντας υπόψιν τα δεδομένα και τις τρομοκρατικές επιθέσεις που είχαν προκύψει στην καρδιά της Ευρώπης, έχουμε υποχρέωση ως Αστυνομία να λαμβάνουμε τα μέτρα μας  και να είμαστε σε εγρήγορση.»

Δείτε το Βίντεο: 

 

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Ένσταση Βαρωσιώτου: Η σύνθεση του δικαστηρίου και η θέση του δικηγόρου της - Όσα ακούστηκαν στο Δικαστήριο

Ένσταση Βαρωσιώτου: Η σύνθεση του δικαστηρίου και η θέση του δικηγόρου της - Όσα ακούστηκαν στο Δικαστήριο

Εντός Σεπτεμβρίου θα συνεχιστεί η εκδίκαση της υπόθεσης της ένστασης της Ντόριας Βαρωσιώτου για τον τερματισμό των υπηρεσιών της ως δικαστού του Επαρχιακού Δικαστηρίου Λεμεσού, που ξεκίνησε σήμερα στο Ανώτατο Συνταγματικό Δικαστήριο, το οποίο συνέρχεται ως Ανώτατο Συνταγματικό Δικαστικό Συμβούλιο.

BEST OF TOTHEMAONLINE