Η ζηλιάρα Ήβη Αδάμου δηλώνει έτοιμη να ανέβει τα σκαλιά της εκκλησίας! VIDEO

Η ζηλιάρα Ήβη Αδάμου δηλώνει έτοιμη να ανέβει τα σκαλιά της εκκλησίας! VIDEO

Κι εμείς αναρωτιόμαστε αν έχει ήδη γίνει η πρόταση γάμου και δεν μας το έχουν ανακοινώσει...

Η Ήβη Αδάμου κάθισε απέναντι στον Γρηγόρη Αρναούτογλου και πρώτη φορά την είδαμε να μιλά τόσα χαλαρά για την προσωπική της ζωή.

Η Ήβη Αδάμου είναι έτοιμη να επισημοποιήσει τη σχέση της με τον Μιχάλη Κουινέλη... Ένα από τα πιο όμορφα ζευγάρια της showbiz θα παντρευτεί! «Είμαστε με τον Μιχάλη τεσσεράμιση χρόνια μαζί... το πιο σημαντικό πράγμα είναι να έχεις έναν άνθρωπο δίπλα σου που να σε καταλαβαίνει και αν είναι εκεί ανά πάσα στιγμή» είπε η Ήβη και τότε ο Γρηγόρης τόνισε: «Κατάλαβα θα φάμε κουφέτα γρήγορα»! Και η τραγουδίστρια είπε: «Ναι είμαι έτοιμη...»!



 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

«Χρήματα σήμερα ή αίμα αύριο»: Θρίλερ στις Βρυξέλλες για τη βοήθεια στην Ουκρανία με παγωμένα ρωσικά κεφάλαια, «plan B» εάν δεν πειστεί το Βέλγιο

«Χρήματα σήμερα ή αίμα αύριο»: Θρίλερ στις Βρυξέλλες για τη βοήθεια στην Ουκρανία με παγωμένα ρωσικά κεφάλαια, «plan B» εάν δεν πειστεί το Βέλγιο

Οι Ευρωπαίοι ηγέτες συνεδριάζουν απόψε στις Βρυξέλλες, προσπαθώντας να βρουν κοινό βηματισμό ως προς το αν θα χρησιμοποιήσουν τα παγωμένα ρωσικά περιουσιακά στοιχεία για τη χρηματοδότηση δανείου ύψους 210 δισ. ευρώ προς την Ουκρανία, σε μια διαπραγμάτευση που δοκιμάζει τη συνοχή και την αξιοπιστία της Ευρωπαϊκής Ένωσης.

BEST OF TOTHEMAONLINE