Στη δημοσιότητα το όνομα του νεκρού από το θανατηφόρο εργατικό στη Λεμεσό – Μοιραία η προσπάθεια του να βοηθήσει

Στη δημοσιότητα το όνομα του νεκρού από το θανατηφόρο εργατικό  στη Λεμεσό – Μοιραία η προσπάθεια του να βοηθήσει

Μοιραία αποδείχθηκε η προσπάθεια του να βοηθήσει στις εργασίες που γίνονταν στην τριώροφη κατοικία του ο 62χρονος οικογενειάρχης Κυριάκος Χαραλάμπους, ο οποίος έχασε την ισορροπία του και έπεσε από ύψος 10 περίπου μέτρων, με αποτέλεσμα να βρει ακαριαίο το θάνατο.

Το περιστατικό σημειώθηκε γύρω στις 10.20 στην περιοχή των Κάτω Πολεμιδιών, στη Λεμεσό,  και όπως δήλωσε στη σκηνή ο υπεύθυνος του ΤΑΕ Λεμεσού, Ιωάννης Σωτηριάδης "η Αστυνομία διερευνά εργατικό ατύχημα".
 
" Συγκεκριμένα, 62χρονος ο οποίος ασχολείτο με την τοποθέτηση τσίγκων, όταν κάτω από συνθήκες που διερευνώνται, έχασε την ισορροπία του,  με αποτέλεσμα να πέσει από ύψος 10 περίπου μέτρων και να βρει ακαριαίο θάνατο", συμπλήρωσε.
 
Στο χώρο έφτασαν και επιθεωρητές του Τμήματος Επιθεώρησης Εργασίας και ιατροδικαστής, για να εξακριβωθούν οι ακριβείς συνθήκες του τραγικού ατυχήματος.

Ο Γιαννάκης Σωτηριάδης στη σκηνή του εργατικού — Από ΚΥΠΕ

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Συνάντηση Τραμπ – Πούτιν: «Εποικοδομητικός» διάλογος, χωρίς επίτευξη συμφωνίας για εκεχειρία στην Ουκρανία

Συνάντηση Τραμπ – Πούτιν: «Εποικοδομητικός» διάλογος, χωρίς επίτευξη συμφωνίας για εκεχειρία στην Ουκρανία

Ο Αμερικανός πρόεδρος, Ντόναλντ Τραμπ, και ο Ρώσος ομόλογός του, Βλαντίμιρ Πούτιν, χαρακτήρισαν «εποικοδομητική» τη συνάντηση που είχαν στην Αλάσκα, παρότι δεν κατάφεραν να καταλήξουν σε συμφωνία για εκεχειρία στην Ουκρανία.

BEST OF TOTHEMAONLINE