LIFESTYLE

Η Κάλια Ελευθερίου στο MEGAONE από τον Μάρτιο! Τι δήλωσε στο ThemaOnline; VIDEO

Η Κάλια Ελευθερίου στο MEGAONE από τον Μάρτιο! Τι δήλωσε στο ThemaOnline; VIDEO

Το νέο της τηλεοπτικό εγχείρημα της πάει πολύ. Μαζί με μια ομάδα νέων ατόμων με φρέσκιες ιδέες...

Η Κάλια Ελευθερίου θα βρίσκεται στη νέα ψυχαγωγική εκπομπή που ετοιμάζει το MEGAONE και θα παρακολουθούμε κάθε Σαββατοκύριακο στις 4:30.

Η ραδιοφωνική παραγωγός — παρουσιάστρια έδωσε τα χέρια με την παραγωγή της εκπομπής DOT και ετοιμάζεται πυρετωδώς για την πρεμιέρα της πολλά υποσχόμενης εκπομπής.

Το ThemaOnline επικοινώνησε με την Κάλια και σύμφωνα με τα συμφραζόμενά της θα παρουσιάζει την δική της ενότητα, η οποία θα ονομάζεται «Kalias Diary», το οποίο θα καταπιάνεται με θέματα τα οποία αφορούν στα θέλω της, από μόδα μέχρι ερωταπαντήσεις και challenges.

Εντυπωσιαστήκαμε από τα άτομα που επέλεξαν να παλισιώνουν την ομάδα. Ανάμεσά τους και ο Κυριάκος Πελεκάνος, ο οποίος θα παρουσιάζει με τη σειρά του την δική του ενότητα, η οποία όπως είναι αναμενόμενο θα ασχολείται αποκλειστικά με το fitness.

Άλλα ηχηρά ονόματα η Μαρία Κορτζιά, η σχεδιάστρια μόδας Ζωή Σοφοκλέους, η Θέλξια Βαλέρια, η Ανδρεάνα Φραγκούδη και φυσικά η Νάνσυ Ζαμπέτογλου, 

 

Η εκπομπή θα προβάλλεται από τον Μάρτιο κάθε Σαββατοκυρίακο!!

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Επιβεβαιώνει ο ΟΗΕ: Στην Κύπρο την Τρίτη η Ολγκίν - Βλέπει Χριστοδουλίδη και Τατάρ

Επιβεβαιώνει ο ΟΗΕ: Στην Κύπρο την Τρίτη η Ολγκίν - Βλέπει Χριστοδουλίδη και Τατάρ

«Η Προσωπική Απεσταλμένη του Γενικού Γραμματέα για την Κύπρο, Μαρία Άνχελα Ολγκίν, θα πραγματοποιήσει την τρίτη επίσκεψή της στην Κύπρο, στις 7 και θα παραμείνει έως τις 14 Μαΐου», δήλωσε ο εκπρόσωπος του ΓΓ του ΟΗΕ, Στεφάν Ντουζαρίκ κατά τη διάρκεια της ενημέρωσης Τύπου ξένων ανταποκριτών στην έδρα του διεθνούς οργανισμού, στη Νέα Υόρκη.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top