Κύπριος παρουσιαστής ντύθηκε αστυνομικός και παρολίγο να φάει ξύλο στην Λεμεσό! VIDEO

Κύπριος παρουσιαστής ντύθηκε αστυνομικός και παρολίγο να φάει ξύλο στην Λεμεσό! VIDEO

Δυστυχώς η έκβαση της βραδιάς δεν ήταν η αναμενόμενη για τον επίδοξο εραστή...

Ο Κώστας Πρίγκιπας μοιράστηκε μέσα από την σατιρική του εκπομπή στο ΣΙΓΜΑ μια δική του προσωπική ιστορία που έλαβε χώρα στην συμπρωτεύουσα πριν αρκετά χρόνια, με αφορμή τα Καρναβάλια και τον Λεμεσιανό καλεσμένο του, κ. Γιωργαλλέτο.

Ο stand up comedian έβαλε την στολή του πατέρα του, αστυνομικός στο επάγγελμα και πήγε στην Λεμεσό. Τον υποδέχτηκαν με ανοικτές αγκάλες, τον προϋπάντησαν στο μαγαζί και όλοι τον προσέγγισαν για να τον εξυπηρετήσουν.  Αυτός ξέχασε ότι ήταν ντυμένος αστυνομικός και άρχισε αμέριμνος να διασκεδάζει.

Κι ενώ προσπαθούσε να ρίξει στα «δίκτυά» του μια γυναίκα τον προσέγγισε ένας…

Δείτε τη συνέχεια της ιστορίας στο ξεκαρδιστικό video που ακολουθεί:

 

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

Ανάλυση: Καταστατικό συνέδριο ΔΗΣΥ με δείγματα πολιτικού ρεβανσισμού – Οι διαγραφές υπουργών και η αυτοπαγίδευση

Ανάλυση: Καταστατικό συνέδριο ΔΗΣΥ με δείγματα πολιτικού ρεβανσισμού – Οι διαγραφές υπουργών και η αυτοπαγίδευση

Δύο χρόνια μετά τις προεδρικές εκλογές και τα όσα τον «πλήγωσαν», ο ΔΗΣΥ έλαβε την απόφαση μέσα από το καταστατικό συνέδριο που πραγματοποιήθηκε το Σάββατο, να πράξει  αυτό, που δεν τολμούσε να πράξει, αμέσως μετά τις εκλογές.

BEST OF TOTHEMAONLINE