Δέχτηκε πρόταση γάμου η Κύπρια celebrity! Το πότε θα γίνει ο γάμος είναι ένα θέμα! VIDEO

Δέχτηκε πρόταση γάμου η Κύπρια celebrity! Το πότε θα γίνει ο γάμος είναι ένα θέμα! VIDEO

Το δε νυφικό προβληματίζει πολύ την ήδη δύο φορές παντρεμένη Κύπρια...

Η Ευρυδίκη μίλησε στην κάμερα του Πρωινού για τον σύντροφό της, αλλά και την πρόταση γάμου που δέχτηκε από τον αγαπημένο της.

«Ο Μπόμπ είναι ο μεγάλος μου έρωτας... Η πρόταση γάμου έγινε, αλλά δεν μπορώ να μπω σε λεπτομέρειες... Μας είχαν ρωτήσει σε μία συνέντευξη κι είχε πει ο Μπομπ θα την παντρευόμουν και χθες ... άρα...»! «Είμαστε και οι δύο πολυάσχολοι και θα δούμε πότε θα γίνει ο γάμος, θέλουμε... Έχω φορέσει νυφικό στο παρελθόν αλλά η κάθε φορά είναι διαφορετική... θα δούμε»!

Δείτε όλα όσα είπε στο video που ακολουθεί: 



 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΠτΔ στο Bloomberg: «Η Κύπρος δεν εμπλέκεται στον πόλεμο στη Μέση Ανατολή με κανέναν τρόπο»

ΠτΔ στο Bloomberg: «Η Κύπρος δεν εμπλέκεται στον πόλεμο στη Μέση Ανατολή με κανέναν τρόπο»

Στη σημασία της αποκλιμάκωσης της κρίσης στη Μέση Ανατολή αναφέρθηκε ο Πρόεδρος της Κυπριακής Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, σημειώνοντας, σε συνέντευξή του στο Bloomberg TV, την ανάγκη για συντονισμό της ΕΕ, χωρών της περιοχής αλλά και των ΗΠΑ για να επιτευχθεί διά της διπλωματικής οδού κατάπαυση του πυρός. Αν δεν υπάρξει αποκλιμάκωση, οι συνέπειες θα είναι σοβαρές, είπε, προτείνοντας, μεταξύ άλλων, τη δημιουργία ενός «συνασπισμού προθύμων» για να παρουσιαστεί ένα σχέδιο αποκλιμάκωσης.

BEST OF TOTHEMAONLINE