Η Κομισιόν καλεί τους ηγέτες να ξεπεράσουν τη διακοπή των συνομιλιών

Η Κομισιόν καλεί τους ηγέτες να ξεπεράσουν τη διακοπή των συνομιλιών

Η Κομισιόν κάλεσε την Παρασκευή 17/02 τους ηγέτες των δύο κοινοτήτων να ξεπεράσουν τη διακοπή των συνομιλιών για την επίλυση του Κυπριακού και αναφέρει ότι, αν όλοι προσπαθήσουν σκληρά, η λύση είναι εφικτή.

Συγκεκριμένα, ο Αναπληρωτής Επικεφαλής Εκπρόσωπος της Κομισιόν, Αλεξάντερ Βιντερστάιν, απαντώντας στο ΚΥΠΕ για τις τελευταίες εξελίξεις, δήλωσε: "Προφανώς και πρόκειται για δύσκολες διαπραγματεύσεις και θεωρώ ότι είναι φυσιολογικό να υπάρχουν μεταπτώσεις, είναι εξίσου φυσιολογικό να υπάρχει συναισθηματική φόρτιση. Από τη δική μας πλευρά, θέλουμε να ενθαρρύνουμε τους ηγέτες να ξεπεράσουν το συγκεκριμένο περιστατικό, ώστε το συντομότερο δυνατό να επιτευχθεί λύση. Νομίζω ότι αν όλοι προσπαθήσουν σκληρά, η επίλυση είναι εφικτή".

Από ΚΥΠΕ 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Προεδρικές 2028: Ανακατεύεται η τράπουλα - Η επιστροφή Αβέρωφ, ο παράγοντας Φειδίας και το μεγάλο δίλημμα του ΔΗΣΥ για Χριστοδουλίδη

Προεδρικές 2028: Ανακατεύεται η τράπουλα - Η επιστροφή Αβέρωφ, ο παράγοντας Φειδίας και το μεγάλο δίλημμα του ΔΗΣΥ για Χριστοδουλίδη

Δύο χρόνια πριν από τις προεδρικές εκλογές του 2028, η πολιτική σκακιέρα της Κύπρου έχει ήδη αρχίσει να κινείται με έντονους ρυθμούς. Στον Δημοκρατικό Συναγερμό η μάχη για το προεδρικό χρίσμα παίρνει πλέον συγκεκριμένη μορφή, η Αννίτα Δημητρίου καλείται να κρατήσει ενωμένη την παράταξη, ενώ ο Νίκος Χριστοδουλίδης παραμένει το πρόσωπο γύρω από το οποίο περιστρέφεται μεγάλο μέρος των πολιτικών υπολογισμών.

BEST OF TOTHEMAONLINE