ΑΓΛΑΝΤΖΙΑ: Εφιαλτικές στιγμές έζησε ηλικιωμένη στα χέρια ένοπλων – Την έδεσαν χειροπόδαρα και της λήστεψαν το σπίτι

ΑΓΛΑΝΤΖΙΑ: Εφιαλτικές στιγμές έζησε ηλικιωμένη στα χέρια ένοπλων – Την έδεσαν χειροπόδαρα και της λήστεψαν το σπίτι

Εφιάλτη έζησε γύρω στις 7 το πρωί της Παρασκευής 17/2, ηλικιωμένη γυναίκα κάτοικος Αγλαντζιάς στην Επαρχία Λευκωσίας.

Συγκεκριμένα, δυο άγνωστα πρόσωπα εισήλθαν στην οικία της 71χρονης, όπου αφού της έδεσαν τα χέρια, τα πόδια και τα μάτια την ανάγκασαν να τους υποδείξει τον χώρο όπου φυλούσε τα υπάρχοντά της.

Υπό την απειλή όπλου και αβοήθητη, η 71χρονη γυναίκα τους υπέδειξε τον χώρο που είχε φυλαγμένα τα χρήματά της, όπου και απέσπασαν χρηματικό ποσό ύψους €3,000 και άγνωστη ποσότητα χρυσαφικών.

Αξίζει να σημειωθεί πως οι δράστες είχαν τα πρόσωπά τους καλυμμένα και κρατούσαν πιστόλι.

Το ΤΑΕ Λευκωσίας συνεχίζει τις εξετάσεις.

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Κυπριακό: Η «αργή δυναμική» του ΟΗΕ και τα όρια της υπομονής

Κυπριακό: Η «αργή δυναμική» του ΟΗΕ και τα όρια της υπομονής

Οι δηλώσεις της Προσωπικής Απεσταλμένης του Γενικού Γραμματέα των Ηνωμένων Εθνών για την Κύπρο, Μαρίας Άνγκελα Ολγκίν, στο τουρκικό πρακτορείο ειδήσεων ΑΝΚΑ, αποτυπώνουν με σαφήνεια το σημείο στο οποίο βρίσκεται σήμερα το Κυπριακό: ούτε σε αδιέξοδο, ούτε όμως και σε τροχιά ουσιαστικής επανεκκίνησης.

BEST OF TOTHEMAONLINE