ΛΕΜΕΣΟΣ: Επεισοδιακή σύλληψη νεαρών με τεράστια ποσότητα ναρκωτικών! Έριξαν πυροβολισμούς οι Αστυνομικοί

ΛΕΜΕΣΟΣ: Επεισοδιακή σύλληψη νεαρών με τεράστια ποσότητα ναρκωτικών! Έριξαν πυροβολισμούς οι Αστυνομικοί

Στη σύλληψη δύο νεαρών από το Τραχώνι προχώρησε η Αστυνομία το απόγευμα του Σαββάτου 18/2 μετά από συντονισμένη επιχείρηση σε συνεργασία με τις Βρετανικές Βάσεις.

Μετά από πληροφορία που λήφθηκε στις Αρχές και έπειτα από παρακολούθηση ανέκοψαν πεζούς δύο νεαρούς ηλικίας 26 και 27 ετών σε χωματόδρομο κοντά σε εκκλησία στο Κολόσσι.

Κατά την ανακοπή τους οι δύο άντρες είχαν στην κατοχή τους από ένα σακούλι που περιείχε νάιλον συσκευασίες με κάνναβη συνολικού βάρους 11 κιλών και συνελήφθησαν για αυτόφωρο αδίκημα.

Σύμφωνα με πληροφορίες για να γίνει κατορθωτή η ανακοπή τους ρίχθηκαν και δύο προειδοποιητικοί πυροβολισμοί από τους Αστυνομικούς.

Τα ανευρεθέντα κατασχέθηκαν από την Αστυνομία των Βρετανικών Βάσεων ενώ η σκηνή φρουρείται για περαιτέρω εξετάσεις

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Το ψευδοκράτος απαντά με συλλήψεις Ε/κ - Πολιτικό μήνυμα ή εκβιασμός

Το ψευδοκράτος απαντά με συλλήψεις Ε/κ - Πολιτικό μήνυμα ή εκβιασμός

Σε ένα ακόμη δείγμα κλιμάκωσης έντασης, το κατοχικό καθεστώς προχώρησε στη σύλληψη πέντε Ελληνοκυπρίων προσφύγων, στο κατεχόμενο Τρίκωμο, το οποίο είχαν επισκεφθεί. Οι κατοχικές αρχές αφού τους συνέλαβαν, τους απήγγειλαν τις κατηγορίες, της κατασκοπείας και τους οδήγησαν στα μπουντρούμια του Αττίλα. Το ψευδοδικαστήριο εξέδωσε διάταγμα κράτησής τους, για τρεις ημέρες. Το υπουργείο εξωτερικών παρακολουθεί τη νέα αυτή προκλητική κίνηση από πλευράς του κατοχικού καθεστώτος και έχει ήδη προχωρήσει στις δέουσες ενέργειες.