Βρέφος μεταφέρθηκε νεκρό στο νοσοκομείο της Ρόδου – Φέρει κτύπημα από τηλεόραση

Βρέφος μεταφέρθηκε νεκρό στο νοσοκομείο της Ρόδου – Φέρει κτύπημα από τηλεόραση

Χωρίς τις αισθήσεις του μεταφέρθηκε την Κυριακή το μεσημέρι 19/02, στο νοσοκομείο της Ρόδου, ένα βρέφος ενάμιση ετών, το οποίο όπως διαπιστώθηκε ήταν νεκρό.

Περίπου στις 3 το μεσημέρι ενημερώθηκε το ΕΚΑΒ για την διακομιδή του άτυχου αγοριού από τον καταυλισμό των Ρομά στο Καρακόνερο, στο νοσοκομείο της Ρόδου.

Μόλις το παιδί έφτασε στο νοσοκομείο διαπιστώθηκε ο θάνατός του, γεγονός που προκάλεσε την αντίδραση των συγγενών του οι οποίοι απομακρύνθηκαν από τον χώρο με παρέμβαση της αστυνομίας.

Τα πρώτα στοιχεία που έχουν συγκεντρώσει οι αρμόδιες αστυνομικές αρχές κάνουν λόγο για κτύπημα του βρέφους από ηλεκτρική συσκευή (τηλεόραση) το οποίο και επέφερε τον θανάσιμο τραυματισμό του.

Για την υπόθεση διενεργείται προανάκριση από την αστυνομία, ενώ έχει ενημερωθεί και η αρμόδια Εισαγγελέας Πλημμελειοδικών Ρόδου.

Από Protothema.gr 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΔΗΣΥ: Η Αννίτα μιλά για ενότητα, ο Νίκος Τορναρίτης εκτοξεύει πυρά κατά  Αβέρωφ και η μάχη για το χρίσμα φουντώνει

ΔΗΣΥ: Η Αννίτα μιλά για ενότητα, ο Νίκος Τορναρίτης εκτοξεύει πυρά κατά Αβέρωφ και η μάχη για το χρίσμα φουντώνει

Η αποχώρηση της Αννίτας Δημητρίου από τη διεκδίκηση του προεδρικού χρίσματος, δεν έβαλε τέλος στις εσωκομματικές αναταράξεις. Αβέρωφ Νεοφύτου και Γιώργος Παμπορίδης συνεχίζουν τη μάχη, ο Μιχάλης Ιωαννίδης παίρνει δημόσια θέση υπέρ του δεύτερου, ενώ ο Νίκος Τορναρίτης επαναφέρει τους ανοιχτούς λογαριασμούς με τον Αβέρωφ και δηλώνει απερίφραστα τη στήριξή του, σε δεύτερη θητεία του Νίκου Χριστοδουλίδη.

BEST OF TOTHEMAONLINE