Χανιά: Νεκρή η γυναίκα που είχε πέσει σε γκρεμό

Χανιά: Νεκρή η γυναίκα που είχε πέσει σε γκρεμό

Έχασε τη ζωή της κατά την διάρκεια πεζοπορίας.

Νεκρή μεταφέρθηκε το απόγευμα με ελικόπτερο στο νοσοκομείο Χανίων μια 62χρόνη γυναίκα που έχασε το μεσημέρι τη ζωή της, όταν κατά τη διάρκεια πεζοπορίας στο μονοπάτι Ε4 μεταξύ των περιοχών Κακό Καστέλι και Φανάρι έπεσε κάτω από αδιευκρίνιστες συνθήκες σε γκρεμό.

Η άτυχη γυναίκα βρισκόταν στο σημείο με παρέα τριών ακόμα ατόμων που όταν αντιλήφθησαν το περιστατικό ειδοποίησαν αμέσως τις αρχές.

Άμεσα στήθηκε επιχείρηση της πυροσβεστικής για τη διάσωσή της ενώ λόγω του δύσβατου της περιοχής ζητήθηκε και η συνδρομή ελικοπτέρου που εντόπισε τη γυναίκα για να την μεταφέρει στο νοσοκομείο Χανίων όπου και διαπιστώθηκε ο θάνατος της.

Από ΑΠΕ-ΜΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Επιβεβαίωση ΥΠΑΜ: Θα γίνουν κοινές ασκήσεις Κύπρου-Ελλάδας-Ισραήλ - Τι αφορούν

Επιβεβαίωση ΥΠΑΜ: Θα γίνουν κοινές ασκήσεις Κύπρου-Ελλάδας-Ισραήλ - Τι αφορούν

Θα γίνουν κοινές ασκήσεις μεταξύ Κύπρου, Ελλάδας και Ισραήλ στο πλαίσιο του προγραμματισμού των δραστηριοτήτων του ΓΕΕΦ για το 2026 με φίλες και συμμαχικές χώρες και διοργάνωση διμερών, τριμερών ή άλλων μορφών ασκήσεων, δήλωσε στο ΚΥΠΕ ο Υπουργός Άμυνας, Βασίλης Πάλμας.

BEST OF TOTHEMAONLINE