ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ! Οδηγούσε από το Πισσούρι μέχρι την Επισκοπή στην αντίθετη λωρίδα του αυτοκινητόδρομου – Σοκαρισμένοι οι άλλοι οδηγοί

ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ! Οδηγούσε από το Πισσούρι μέχρι την Επισκοπή στην αντίθετη λωρίδα του αυτοκινητόδρομου – Σοκαρισμένοι οι άλλοι οδηγοί

Απανωτές ήταν οι κλήσεις που έλαβε η Αστυνομία Λεμεσού από διερχόμενους οδηγούς που κατευθύνονταν γύρω στις 19:00 το απόγευμα της Κυριακής 19/02 προς την Πάφο.

Σύμφωνα με την Αστυνομία, ο 44 οδηγός ερχόταν από το Πισσούρι μέσω του αυτοκινητόδρομου Πάφου –Λεμεσού  από την αντίθετη κατεύθυνση.

Μάλιστα, όπως μας αναφέρθηκε πέρασε και την σήραγγα από την αντίθετη λωρίδα. 

Μετά από καταγγελίες άλλων οδηγών κινητοποιήθηκε άμεσα περίπολο της Αστυνομίας όπου ανέκοψε τον 44χρονο στον ζυγιστικό σταθμό της Επισκοπής. 

Πληροφορίες μας αναφέρουν πως από τον προκαταρκτικό έλεγχο που το έγινε,  η ένδειξη αλκοόλης ήταν στα 110mlg.

Ο 44χρονος οδηγός εκτός του ότι οδηγούσε υπό την επήρεια αλκοόλ δεν είχε ούτε άδεια κυκλοφορίας.

Οδηγήθηκε στον Αστυνομικό Σταθμό Επισκοπής για να δώσει κατάθεση.  

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΔΗΣΥ: Η Αννίτα μιλά για ενότητα, ο Νίκος Τορναρίτης εκτοξεύει πυρά κατά  Αβέρωφ και η μάχη για το χρίσμα φουντώνει

ΔΗΣΥ: Η Αννίτα μιλά για ενότητα, ο Νίκος Τορναρίτης εκτοξεύει πυρά κατά Αβέρωφ και η μάχη για το χρίσμα φουντώνει

Η αποχώρηση της Αννίτας Δημητρίου από τη διεκδίκηση του προεδρικού χρίσματος, δεν έβαλε τέλος στις εσωκομματικές αναταράξεις. Αβέρωφ Νεοφύτου και Γιώργος Παμπορίδης συνεχίζουν τη μάχη, ο Μιχάλης Ιωαννίδης παίρνει δημόσια θέση υπέρ του δεύτερου, ενώ ο Νίκος Τορναρίτης επαναφέρει τους ανοιχτούς λογαριασμούς με τον Αβέρωφ και δηλώνει απερίφραστα τη στήριξή του, σε δεύτερη θητεία του Νίκου Χριστοδουλίδη.

BEST OF TOTHEMAONLINE