ΓΕΡΜΑΣΟΓΕΙΑ: Άντρας διέφυγε τη σύλληψη – Έσπρωξε με τον αγκώνα γυναίκα αστυνομικό και άρχισε να τρέχει

ΓΕΡΜΑΣΟΓΕΙΑ: Άντρας διέφυγε τη σύλληψη – Έσπρωξε με τον αγκώνα γυναίκα αστυνομικό και άρχισε να τρέχει

Τη σύλληψη διέφυγε ένας άντρας από την Γεωργία, 32 ετών, όταν η Αστυνομία διπίστωσε ότι πρόκειται για παράτυπο μετανάστη ο οποίος είχε απελαθεί στο παρελθόν.

Συγκεκριμένα τα μεσάνυχτα της Κυριακής (19/2), μέλη της αστυνομίας σταμάτησαν για έλεγχο αυτοκίνητο ενοικιάσεως. Όπως διαπιστώθηκε ο οδηγός ήταν άνδρας που απασχόλησε και στο παρελθόν την αστυνομία αφού βρισκόταν στο stop list.

Όταν τα μέλη της αστυνομίας τον ενημέρωσαν για τη σύλληψη του, τότε ο Γεωργιανός, έσπρωξε με τον αγκώνα του την γυναίκα αστυνομικό και παρατώντας το αυτοκίνητο του άρχισε να τρέχει με τα πόδια καταφέρνοντας να διαφύγει της σύλληψης.

Η αστυνομία συνεχίζει τις έρευνες για εντοπισμό του.

*Η φωτογραφία είναι αρχείου

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΕΛΚ: Πλήρη στήριξη σε Κύπρο έναντι της Τουρκίας- Θετικό μήνυμα για ένταξη στη Σένγκεν

ΕΛΚ: Πλήρη στήριξη σε Κύπρο έναντι της Τουρκίας- Θετικό μήνυμα για ένταξη στη Σένγκεν

Σαφή μηνύματα στήριξης προς την Κυπριακή Δημοκρατία, τόσο σε σχέση με το Κυπριακό και τις σχέσεις με την Τουρκία όσο και για την πορεία ένταξης της χώρας στη Ζώνη Σένγκεν, στέλνει το Ευρωπαϊκό Λαϊκό Κόμμα (ΕΛΚ), μέσα από τη διακήρυξη της Συνόδου Κορυφής του.

BEST OF TOTHEMAONLINE