Σε καλύτερη κατάσταση το λιμάνι Λεμεσού μετά την παρέμβαση Προέδρου

Σε καλύτερη κατάσταση το λιμάνι Λεμεσού μετά την παρέμβαση Προέδρου

Καταλυτική ήταν όπως αποδείχτηκε η παρέμβαση του Προέδρου της Δημοκρατίας Νίκου Αναστασιάδης στο λιμάνι Λεμεσού αφού την Κυριακή (19/2) βγήκαν πέραν των χιλίων εμπορευματοκιβωτιών.

Η εξυπηρέτηση των μεταφορέων στο λιμάνι συνεχίζεται τη Δευτέρα (20/2) χωρίς ιδιαίτερα προβλήματα.

Όπως σημείωσαν στο τρίτο πρόγραμμά του ΡΙΚ εκπρόσωποι του λιμανιού και των μεταφορέων, η παρουσία και μόνο του Προέδρου κατάφερε να ξεμπλοκάρει σε μεγάλο βαθμό την στασιμότητα και τα προβλήματα που είχαν δημιουργηθεί τις τελευταίες μέρες.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Ολοκληρώθηκαν και οι δυο συναντήσεις του ΠτΔ για το Λιμάνι- Χρονικό περιθώριο 30 ήμερων για την Eurogate - Αναμένεται η απόφαση των μεταφορέων

 

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Στήριξη Χριστοδουλίδη σε Ζελένσκι: Σχεδιάζει επίσκεψη στο Κίεβο τον Δεκέμβρη ο ΠτΔ

Στήριξη Χριστοδουλίδη σε Ζελένσκι: Σχεδιάζει επίσκεψη στο Κίεβο τον Δεκέμβρη ο ΠτΔ

Σειρά σημαντικών συναντήσεων είχε σήμερα στην πρωτεύουσα της Δανίας ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης με αρχηγούς κρατών ή κυβερνήσεων, ενόψει της Κυπριακής Προεδρίας του Συμβουλίου της ΕΕ, όπως ανέφερε η Υφυπουργός Ευρωπαϊκών Θεμάτων Μαριλενα Ραουνά.