ΠΑΦΟΣ: 36χρονος παρενόχλησε σεξουαλικά 6χρονη – Την παρέσυρε σε δωμάτιο και άγγιζε τα γεννητικά της όργανα – «Χάδι» η ποινή του

ΠΑΦΟΣ: 36χρονος παρενόχλησε σεξουαλικά 6χρονη – Την παρέσυρε σε δωμάτιο και άγγιζε τα γεννητικά της όργανα – «Χάδι» η ποινή του

Ποινή φυλάκισης 18 μηνών(!) επέβαλε το Μόνιμο Κακουργιοδικείο που συνεδριάζει στην Πάφο σε 36χρονο, από την Πάφο, για υπόθεση σεξουαλικής παρενόχλησης ανήλικης.

Διαβάστε επίσης: ΠΑΦΟΣ: «Εξομολογήθηκα στον πνευματικό μου, την αμαρτία μου» - Διεστραμμένος χάιδευε τα γεννητικά όργανα 6χρονης

​Ο 36χρονος αντιμετώπισε τις κατηγορίες της σεξουαλικής κακοποίησης ανήλικης και της άσεμνης επίθεσης σε βάρος της 6χρονης. 

Στο πλαίσιο της εκδίκασης της υπόθεσης ο 36χρονος κρατείτο στις Κεντρικές φυλακές ενώ η διαδικασία διεξήχθη κεκλεισμένων των θυρών. 

Το ιστορικό της υπόθεσης

Σύμφωνα με το ιστορικό της υπόθεσης ο  36χρονος συνελήφθη  το απόγευμα της 26ης Οκτωβρίου 2016 με δικαστικό ένταλμα σύλληψης.

Το κοριτσάκι ανέφερε στους γονείς του τι είχε συμβεί στο σπίτι του 36χρονου στις 13 Οκτωβρίου. Από εκείνη την ημέρα είχε αλλάξει εντελώς η συμπεριφορά της και οι γονείς  προβληματίστηκαν έντονα  προσπαθώντας να εντοπίσουν τι είχε συμβεί.

Σύμφωνα με την καταγγελία το κοριτσάκι είχε μεταβεί  στο σπίτι των γονιών του 36χρονου μαζί με την κοπέλα που την φροντίζει, όταν οι γονείς της απουσίαζαν.

Η μικρή ανέφερε στην οικογένεια της ότι ο 36χρονος γιος της  οικογένειας την  παρέσυρε σε δωμάτιο του σπιτιού και την παρενόχλησε σεξουαλικά, θωπεύοντας τα γεννητικά της όργανα.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

Διπλωματικός πυρετός λίγο πριν στηθεί το τραπέζι για το κυπριακό, στη Γενεύη - Το μήνυμα του Ισραήλ προς την Άγκυρα

Διπλωματικός πυρετός λίγο πριν στηθεί το τραπέζι για το κυπριακό, στη Γενεύη - Το μήνυμα του Ισραήλ προς την Άγκυρα

Σε συνεχείς τηλεφωνικές επαφές βρίσκεται ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας λίγες ημέρες πριν τη μετάβασή του στη Γενεύη, όπου τη Δευτέρα 17 Μαρτίου, πραγματοποιείται  η άτυπη πενταμερής διάσκεψη, για το κυπριακό.

BEST OF TOTHEMAONLINE