Παράνομη επίσκεψη στα κατεχόμενα πραγματοποιεί ο Τσαβούσογλου – Βλέπει Ακιντζί

Παράνομη επίσκεψη στα κατεχόμενα πραγματοποιεί ο Τσαβούσογλου – Βλέπει Ακιντζί

Στα κατεχόμενα έφτασε ο Τούρκος Υπουργός Εξωτερικών Μεβλούτ Τσαβούσογλου αργά το βράδυ της Δευτέρας (20/2) όπου τον υποδέχτηκε στο παράνομο αεροδρόμιο ο «ΥΠΕΞ» Ταχσίν Ερουγρούλογλου.

Ο Μεβλούτ Τσαβούσογλου την θα έχει συνάντηση με τον Τ/κ ηγέτη Μουσταφά Ακιντζί στις 12.30 ώρα κατεχομένων (11:30 ώρα ελεύθερης Κύπρου) και θα ακολουθήσει συνάντηση με τη συμμετοχή και των αντιπροσωπειών τους.

Στις 13:30 ώρα κατεχομένων ο Τ/κ ηγέτης θα παραθέσει γεύμα προς τιμήν του Τούρκου Υπουργού και στις 14:45 ώρα κατεχομένων θα γίνει συνάντηση στην ‘βουλή’ με τους αρχηγούς των πολιτικών κομμάτων για να αξιολογήσουν τις διαπραγματεύσεις στο Κυπριακό.

Στις 16:00 ώρα κατεχομένων ο Τούρκων Υπουργός θα δώσει συνέντευξη Τύπου. Στις 16:30 θα έχει συνάντηση με την ‘πρόεδρο της βουλής’ Σιμπέλ Σιμπέρ και στη συνέχεια με τον ‘πρωθυπουργό’ Χουσεϊν Οζγκιουργκιούν, τον ‘υπεξ’ Ταχσίν Ερτουγρούλογλου

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Πρόεδρος Χριστοδουλίδης: Η επίθεση στις Βάσεις ανέδειξε ότι η ασφάλεια της Κύπρου συνδέεται με την συνολική ασφάλεια της ΕΕ

Πρόεδρος Χριστοδουλίδης: Η επίθεση στις Βάσεις ανέδειξε ότι η ασφάλεια της Κύπρου συνδέεται με την συνολική ασφάλεια της ΕΕ

Την ανάγκη η Ευρωπαϊκή Ένωση να κινηθεί αποφασιστικά προς μια ουσιαστική στρατηγική αυτονομία, ενισχύοντας παράλληλα τον γεωπολιτικό της ρόλο σε μια περίοδο αυξημένων διεθνών εντάσεων, τόνισε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης, σε ομιλία του στο European Policy Centre στις Βρυξέλλες, με θέμα τις περιφερειακές εξελίξεις στο πλαίσιο της Κυπριακής Προεδρίας του Συμβουλίου της ΕΕ.

BEST OF TOTHEMAONLINE