Εντατικά μαθήματα Τσαβούσογλου σε Ακιντζί

Εντατικά μαθήματα Τσαβούσογλου σε Ακιντζί

Στην κατεχόμενη Κύπρο βρίσκεται από την Δευτέρα (20/2) αργά το βράδυ ο Τούρκος ΥΠΕΞ Μεβλούτ Τσαβούσογλου.

Ωστόσο, πολύ εύστοχη προσέγγιση είχε η εφημερίδα «Φιλελεύθερος», για τον εν λόγω θέμα αφού κυκλοφόρησε την Τρίτη (21/2) με τίτλο «Φροντιστήριο στον Ακιντζί».

Στην ουσία το δημοσίευμα υπενθυμίζει σε όλους μας τον ρόλο μαριονέτας που επιτελεί ο κ. Ακιντζί στην Κύπρο όπως και ο κάθε κατοχικός ηγέτης ο οποίος λειτουργεί ως εγκάθετος της Άγκυρας. 

Σύμφωνα τα όσα αναφέρει το ΚΥΠΕ, στη συνάντηση παρευρίσκονται ο Τούρκος “πρέσβης” στα κατεχόμενα Ντεριγιά Κανπάι, ο Τ/κ διαπραγματευτής Οζντίλ Ναμί και ο Διευθυντής του γραφείου για την Κύπρο στο τουρκικό ΥΠΕΞ, πρέσβης Μπουράκ Οζουργκεργκίν.

Μετά τη συνάντηση θα διεξαχθούν συνομιλίες μεταξύ αντιπροσωπείας του ψευδοκράτους και της Τουρκίας.

Ο Τ/κ ηγέτης ακολούθως θα παραθέσει γεύμα προς τιμή του Τούρκου ΥΠΕΞ. Ο κ. Τσαβούσογλου ακολούθως θα έχει συνάντηση στην “βουλή” με τα “κοινοβουλευτικά” κόμματα με επίκεντρο τις εξελίξεις στο Κυπριακό.

Ακιντζί και Τσαβούσογλου θα προβούν σε δηλώσεις σε κοινή διάσκεψη Τύπου στις 15:00 (ώρα ελεύθερης Κύπρου).

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Προεκλογικό άρωμα στον ΔΗΣΥ – Στο κάδρο Αννίτα, Αβέρωφ και οι πρώτες διεργασίες για το 2028

Προεκλογικό άρωμα στον ΔΗΣΥ – Στο κάδρο Αννίτα, Αβέρωφ και οι πρώτες διεργασίες για το 2028

Μπορεί οι προεδρικές εκλογές του 2028 να απέχουν ακόμη σχεδόν δύο χρόνια, ωστόσο στον Δημοκρατικό Συναγερμό φαίνεται πως έχουν ήδη ξεκινήσει οι πρώτες εσωκομματικές διεργασίες ενόψει της επιλογής του υποψηφίου που θα διεκδικήσει την Προεδρία της Δημοκρατίας.

BEST OF TOTHEMAONLINE