Η παλιά καλή Ελευθερία Ελευθερίου επέστρεψε! Σέξι κι όποιος αντέξει η Κύπρια τραγουδίστρια

Η παλιά καλή Ελευθερία Ελευθερίου επέστρεψε! Σέξι κι όποιος αντέξει η Κύπρια τραγουδίστρια

Ξεχωρίζει τόσο για τις φωνητικές της ικανότητες όσο και για την σκηνική της παρουσία η όμορφη Κύπρια τραγουδίστρια από την επ. Αμμοχώστου.

Διαβάστε επίσης: «Ξεχάστε την Ελευθερία Ελευθερίου που ξέρατε» Άπλετος πόνος στους θαυμαστές της!

Η Ελευθερία Ελευθερίου, το κορίτσι που ξεκίνησε από το X-Factor και πλέον έχει κατακτήσει τις Αθηναϊκές πίστες το τελευταίο διάστημα είχε κάνει….στροφή στις στιλιστικές της επιλογές, κάτι που δεν άρεσε στον αντρικό πληθυσμό.

Η «μινιον» Ελευθερία με τη θελκτική παρουσία επέστρεψε πιο ανανεωμένη και πιο σέξι από ποτέ! Αυτό φανερώνεται και μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο instagram και τις φωτογραφίες που ανεβάζει με τα σχόλια των αντρών θαυμαστών της να είναι ιδιαιτέρως κολακευτικά.

ΔΕΙΤΕ ΤΙΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ:

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Είδε Ολγκίν ο ΠτΔ – «Έτοιμοι να αρχίσουμε να δουλεύουμε ουσιαστικά»

Είδε Ολγκίν ο ΠτΔ – «Έτοιμοι να αρχίσουμε να δουλεύουμε ουσιαστικά»

Αισιόδοξη δηλώνει η προσωπική απεσταλμένη του ΓΓ των ΗΕ για το Κυπριακό Μαρία Ανχελα Ολγκίν, μετά τη συνάντηση, που είχε το Σάββατο το πρωί, στο Προεδρικό Μέγαρο, με τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας Νίκο Χριστοδουλίδη. Ανέφερε σε δηλώσεις της στα ΜΜΕ ότι είναι "καλό σημάδι" το ότι θα συναντηθούν οι ηγέτες των δύο κοινοτήτων την άλλη εβδομάδα μετά την απραξία και επανέλαβε ότι είναι ενθαρρυμένη από τη συνάντηση που είχε με τους νέους στο Αμμάν πριν από μερικές εβδομάδες.