Χαμός στο αεροδρόμιο Λάρνακας – Ξέφυγαν δυο Σύριοι μέσα από τα χέρια του immigration!

Χαμός στο αεροδρόμιο Λάρνακας – Ξέφυγαν δυο Σύριοι μέσα από τα χέρια του immigration!

Χαμός στο αεροδρόμιο Λάρνακας με περιστατικό που συνέβη λίγο μετά τις 19:00 (21/02), με πρωταγωνιστές δυο Σύριους.

Αστυνομικοί του τμήματος Αλλοδαπών και Μετανάστευσης (immigration) σταμάτησαν στο αεροδρόμιο Λάρνακας για περαιτέρω έλεγχο τους δυο Σύριους που πριν από λίγη ώρα είχαν αφιχθεί στην Κύπρο.

Πρόθεσή τους να μην επιτρέψουν την είσοδό τους στην Κύπρο πριν βεβαιωθούν για τους σκοπούς της επίσκεψής τους και  να διασφαλίσουν πως δεν συνδέονται με καταστάσεις που μπορούν να θέσουν σε κίνδυνο την Κυπριακή Δημοκρατία και όχι  μόνο.

Ωστόσο, υπό συνθήκες που διερευνώνται οι δυο Σύριοι διέφυγαν, με τους αστυνομικούς του immigration μάταια να τους αναζητούν.

Ήδη στον χώρο του αεροδρομίου μετέβη αξιωματικός της Αστυνομίας για να διερευνηθούν οι συνθήκες υπό τις οποίες διέφυγαν οι Σύριοι και να του δοθούν οι απαραίτητες εξηγήσεις από τους άνδρες του migration που εργάζονταν μεταξύ των ωρών 19:00 και 20:00.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Ώρα Κυπριακού: Από το Κραν Μοντανά στην επίσκεψη του Αντόνιο Γκουτέρες στην Κύπρο-Η διπλωματική στρατηγική του Νίκου Χριστοδουλίδη και η νέα κινητικότητα

Ώρα Κυπριακού: Από το Κραν Μοντανά στην επίσκεψη του Αντόνιο Γκουτέρες στην Κύπρο-Η διπλωματική στρατηγική του Νίκου Χριστοδουλίδη και η νέα κινητικότητα

Εννέα χρόνια μετά το ναυάγιο της Διάσκεψης για την Κύπρο στο ελβετικό θέρετρο Κραν Μοντανά, το Κυπριακό βρίσκεται ξανά σε μια κρίσιμη καμπή. Εκείνο το ξημέρωμα της 7ης Ιουλίου 2017, όταν ο Γενικός Γραμματέας των Ηνωμένων Εθνών Αντόνιο Γκουτέρες ανακοίνωνε την αποτυχία της διαδικασίας, η αίσθηση που κυριάρχησε ήταν πως χάθηκε ίσως η σημαντικότερη ευκαιρία των τελευταίων δεκαετιών για επίτευξη συνολικής συμφωνίας.

BEST OF TOTHEMAONLINE