ΠΑΦΟΣ: Πήγαν για ληστεία και έφυγαν τρέχοντας! Δεν είχαν υπολογίσει κάτι οι τέσσερις δράστες

ΠΑΦΟΣ: Πήγαν για ληστεία και έφυγαν τρέχοντας! Δεν είχαν υπολογίσει κάτι οι τέσσερις δράστες

Απόπειρα διάρρηξης χρυσοχοείου και εμπρησμός σημειώθηκε λίγο πριν τις 04:00 το πρωί της Τετάρτης 22/2 στην παραλιακή λεωφόρο Ποσειδώνος στην περιοχή Λιμνάρια, στην Πάφο.

Σύμφωνα με την Αστυνομία, τέσσερα πρόσωπα με μηχανοκίνητο όχημα και με καλυμμένα τα πρόσωπα τους επιχείρησαν να εισέλθουν στο χρυσοχοείο  κτυπώντας την πρόσοψη του καταστήματος στην προσπάθεια τους να το διαρρήξουν.

Αυτοί καταδιώχθηκαν από αστυνομικό με πολιτική περιβολή που εκτελούσε χρέη φρουρού ευρωβουλευτών στο ξενοδοχείο Αλεξάντερ και συγκεκριμένα μελών της Επιτροπής Πολιτισμού και Παιδείας του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου που επισκέπτονται αυτό το διάστημα την Πάφο.

Οι δράστες διέφυγαν πεζοί αφού πρώτα προκάλεσαν φωτιά στο όχημα καταστρέφοντας ολοσχερώς.

Στη σκηνή κλήθηκε και η πυροσβεστική από τον αστυνομικό ενώ ζημιές σημειώθηκαν στην είσοδο του χρυσοχοείο. Από τη σκηνή η Αστυνομία συνέλεξε διάφορα τεκμήρια με σκοπό τον εντοπισμό των δραστών.

Η σκηνή έχει αποκλειστεί και η Αστυνομία επανήρχισε τις έρευνες με το πρώτο φως της ημέρας.  

*φώτο αρχείου

ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

LIVE: Ο εφιάλτης μετά τη φωτιά: Λεηλασίες στα καμένα σπίτια – Ο απολογισμός ...από την πύρινη λαίλαπα

LIVE: Ο εφιάλτης μετά τη φωτιά: Λεηλασίες στα καμένα σπίτια – Ο απολογισμός ...από την πύρινη λαίλαπα

Χωρίς ενεργά μέτωπα φωτιάς ξημέρωσε σήμερα η Λεμεσός, ωστόσο ο φόβος για επικίνδυνες αναζωπυρώσεις παραμένει έντονος. Οι κάτοικοι των πυρόπληκτων κοινοτήτων πέρασαν ακόμη μία νύχτα χωρίς ηλεκτροδότηση και υδροδότηση, την ώρα που καταγράφονται καταγγελίες για πλιάτσικο σε εγκαταλελειμμένα σπίτια και υποστατικά.

BEST OF TOTHEMAONLINE