Κυκλοφοριακό κομφούζιο στο ύψος του Τσιρείου Σταδίου – Αναποδογύρισε όχημα

Κυκλοφοριακό κομφούζιο στο ύψος του Τσιρείου Σταδίου – Αναποδογύρισε όχημα

Δυο τροχαίο ατυχήματα σημειώθηκαν γύρω στις 16:30 το απόγευμα της Τετάρτης 22/02 στον αυτοκινητόδρομο Λεμεσού – Πάφου στο ύψος του Τσιρείου Σταδίου.

Σύμφωνα με την Αστυνομία, κάτω από άγνωστες συνθήκες όχημα που κατευθυνόταν προς την δυτική Λεμεσό και βρίσκονταν στον αυτοκινητόδρομο Λεμεσού – Πάφου στο ύψος του Τσιρείου Σταδίου, αναποδογύρισε.

Τροχαίο ατύχημα όμως σημειώθηκε και από την αντίθετη κατεύθυνση με διαφορά ελάχιστων μέτρων.

Όπως μας αναφέρθηκε στην περιοχή υπάρχουν ισχυρές Αστυνομικές δυνάμεις καθώς επικρατεί κυκλοφοριακό κομφούζιο.

Πυκνή τροχαία κίνηση επικρατεί και στην περιοχή κάτω από το Τσίρειο Στάδιο λόγω του αγώνα Απόλλων- Ομόνοια που ξεκινά στις 17:00 το απόγευμα της Τετάρτης 22/02.

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Βουλευτικές Εκλογές 2026: Ρευστότητα, φθορά και η μάχη για την πολιτική επιβίωση

Βουλευτικές Εκλογές 2026: Ρευστότητα, φθορά και η μάχη για την πολιτική επιβίωση

Οι Βουλευτικές Εκλογές της 24ης Μαΐου 2026 διαμορφώνονται ήδη ως μία από τις πιο σύνθετες και αμφίρροπες εκλογικές αναμετρήσεις της μεταπολιτευτικής περιόδου. Τα δεδομένα του εκλογικού σώματος, οι πρώτες δημοσκοπικές ενδείξεις, η έντονη πολυδιάσπαση του κομματικού σκηνικού και οι εσωτερικές αναταράξεις σε παραδοσιακά κόμματα συνθέτουν ένα περιβάλλον πολιτικής αβεβαιότητας, όπου τίποτα δεν μπορεί να θεωρείται δεδομένο.

BEST OF TOTHEMAONLINE